XBOX Live Gold opwaarderen

Xbox Live Gold 12 maanden kopen

Een heel jaar gebruik maken van alle geweldige extra’s die Xbox Live Gold met zich meebrengt. Dit is hét abonnement voor fanatieke gamers die in het bezit zijn van een Xbox 360 of Xbox One. Gecombineerd met het Xbox Live Gold 12 maanden abonnement kun je de online service van Microsoft gebruiken. Deze service verbindt gamers wereldwijd met elkaar waardoor jij online kunt gamen en chatten met andere spelers. Tevens ontvang je kortingen tot wel 75% op games, maandelijkse bonusgames en nog veel meer.

Online een Xbox Live Code voor 1 jaar kopen


Met het wisselvallige Nederlandse weer is het fijn om te weten dat je het huis niet meer uit hoeft om een Xbox Live Code voor 12 maanden te kopen. Beltegoedopwaarderen.nl is altijd open, al is het zondagochtend of 2 uur ‘s nachts. Je hoeft ook niet een dag te wachten tot je de bestelde Xbox Live kaart per post ontvangt. De code die jij kunt inwisselen voor Xbox Live 12 maanden wordt namelijk digitaal verzonden. Nadat de betaling is ontvangen, is het een kwestie van enkele seconden voordat de Xbox code 1 jaar op je scherm verschijnt. Wacht dus niet langer en koop snel een Xbox Live 12 maanden abonnement.

Xbox Live 12 maanden is eenvoudig te bestellen


Het verzilveren van de Xbox Live code is niet ingewikkeld. Maar voordat je dit kunt doen dien je natuurlijk eerst een Xbox Live Gold code voor 1 jaar online te kopen. Dit doe je op de volgende manier:
  1. Kies voor een Xbox Live Gold code 12 maanden door op “bestel nu!” te klikken;
  2. Op het volgende scherm vul je een geldig e-mailadres in;
  3. Maak de keuze voor een betaalwijze, zoals iDeal, Paypal en Bankoverschrijving;
  4. Controleer de bestelling en klik op “afrekenen”;
  5. Zodra de bestelling is verwerkt zie je de code op je scherm en ontvang je deze per e-mail.