Google Play opwaarderen

Google Play Gift Card

Een Google Play Card kopen kan tegenwoordig heel gemakkelijk online bij Beltegoedopwaarderen.nl. Met een Google Play Gift Card kun je het tegoed van je Google account herladen zodat je weer aankopen kunt doen in de Google Play Store. Ga naar de entertainmentcard en selecteer het gewenste bedrag dat je wilt herladen. Wanneer je het bestelproces hebt doorlopen en jouw betaling is verwerkt, ontvang je direct een Google Play Card code per e-mail. Je kunt deze direct inwisselen in de Google Store.

Google Play Card kopen

Een Google Play Card kopen kan eenvoudig en snel op Beltegoedopwaarderen.nl. Het voordeel van online bestellen is dat je de deur niet meer uit hoeft. Een bijkomend voordeel is dat de website dag en nacht beschikbaar is. Je kunt dus bestellen wanneer het jou uitkomt! De Google Play Card bestellen is heel eenvoudig. Kies uit één van de volgende waarden: €15, €25, €50 en €100. Voer vervolgens je gegevens in en selecteer een betaalmethode. Zodra jouw betaling is verwerkt, ontvang je de Google Play code per e-mail.

Play Gift Card inwisselen

De Google Play Card kopen en inwisselen is heel eenvoudig. De ontvangen code kun je inwisselen via play.google.com. Je logt in met je Google account en kiest aan de linkerzijde voor ‘inwisselen’. Wanneer je jouw code hebt ingevoerd, is het tegoed van je Play Store tegoed herladen. Je kunt de code ook inwisselen op je Android telefoon. Ga naar de Play Store op je telefoon en kies er voor om je Google Play Card in te wisselen. Je Google Play account wordt direct herladen zodra je de code hebt ingevoerd.

Let op: de Google Play Cards van Beltegoedopwaarderen.nl kun je alleen inwisselen op een Belgisch Google account. Zorg er bij het inwisselen van de Google Play codes voor dat je op het goede account bent ingelogd.