XBOX Gift Card opwaarderen

XBox Gift Card

Top-games voor bodemprijzen tijdens de Xbox Countdown Sale Xbox stunt met de prijzen van verschillende top-games, films en andere diensten tijdens de Countdown Sale. De kortingen bij deze grootste Xbox Sale ooit lopen op tot 40% en je hebt tijdelijk al een Gold-lidmaatschap voor € 1. Ben jij klaar voor zo veel voordeel?

Bezoek de Xbox Store snel, want je profiteert t/m 9 januari van deze kortingen.

Xbox Gift Card kopen

Met een Xbox Gift Card kun je het tegoed dat is gekoppeld aan je Microsoft account opwaarderen. De Xbox Gift Card is dus identiek aan de Microsoft Gift Card. Dit betekent dat je het Microsoft Tegoed op de Xbox Gift Card zowel kunt besteden in de Xbox Live Marketplace, Xbox Store en in de Windows 8 App Store. Vanzelfsprekend dien je wel eerst een Xbox Live Gift card, ook bekend als Xbox Live kaart, aan te schaffen. Dit doe je door hierboven de door jou gewenste waarde te kiezen, je e-mailadres in te vullen, een gewenste betaalmethode te selecteren en de bestelling te plaatsen. Voordat je het weet heb jij al een Xbox Live Code in je bezit! Online bestellen bij Beltegoedopwaarderen.nl is dus niet alleen makkelijk, maar ook nog eens zeer snel.

Sla je slag in de Xbox Store

Als gamer wil je de Xbox Gift Card waarschijnlijk spenderen aan aankopen in de Xbox Store, ook wel bekend als de Xbox Marketplace. In de Xbox Store vind je de nieuwste game releases voor je Xbox One en Xbox 360. Maar natuurlijk is er nog veel meer te vinden. Wat dacht je van demo’s, add-ons, updates en accessoires voor je avatar? Heb je de laatste tijd wel genoeg game gerelateerde aankopen gedaan? Dan kun je genieten van films en tv shows. Je kunt namelijk ook los in de Windowsstore, Windows PHone Store, Xbox Video Store, en Xbox Music Store. Omdat je met de Xbox Live kaart geld toegevoegd hebt aan je Windows account, kun je het tegoed ook gebruiken in de Windows 8 App Store. Hier kun je, zoals de naam al zegt, verschillende Windows apps kopen

Het inwisselen van je Xbox Gift Card

De Xbox Gift Card is onder andere in te wisselen op de website van Xbox.nl en via een Xbox console. Op de website ga je via ‘Xbox Live Gold’ in het navigatiemenu bovenaan naar ‘Code inwisselen’. De snelste manier op je Xbox One is door naar ‘Games’ te gaan en hier te kiezen voor de optie ‘Use a Code’. Meld je aan, kies ‘Or enter the 25-character code’ en vul je code in. Met een Xbox 360 klik je op de guide button in het midden van je controller. Vervolgens ga je naar ‘Games & Apps’, klik je op ‘Redeem code’ en vul je de code van je Xbox Gift card in. Je tegoed is nu opgewaardeerd!

Geldigheid van je Xbox Gift Card

Je Xbox gift card blijft onbeperkt geldig, en verloopt dus niet. Bestel hem direct en ben je altijd voorbereid op de nieuwste releases!