iTunes Code opwaarderen

iTunes kaart kopen

Een iTunes kaart kopen kan tegenwoordig gemakkelijk via Beltegoedopwaarderen.nl. Met een iTunes Card kun je het tegoed van je Apple ID herladen zodat je weer aankopen kunt doen in onder andere de App Store en iTunes Store. Op de website selecteer je de iTunes Gift Card en doorloop je het bestelproces. Binnen 30 seconden ontvang je jouw iTunes code per e-mail. Je kunt iTunes herladen door deze code in te wisselen.

iTunes kaart online kopen

Bij Beltegoedopwaarderen.nl kun je eenvoudig en snel een iTunes kaart online kopen. iTunes herladen kan met de volgende waarden: €10, €15, €25 en €50. Een iTunes kaart kopen kan simpelweg online. Kies het bedrag dat jij aan iTunes wilt kopen en voer je gegevens in. Selecteer één van de betrouwbare betaalmethoden en reken je bestelling af. Zodra de betaling is verwerkt, verschijnt er direct een code op je scherm en ontvang je deze ook per e-mail. Deze code heb je nodig om het tegoed van je Apple ID te herladen. Wanneer je de iTunes Card online gekocht en ingewisseld hebt, kun je weer muziek, games en andere applicaties aanschaffen. Ben je een groot muziekliefhebber? Dan kun je het tegoed ook prima gebruiken voor een Apple Music abonnement. Het kan voorkomen dat het bedrag aan iTunes tegoed dat je bestelt uit meerdere codes bestaat.

iTunes herladen

iTunes herladen is heel simpel. Bij Beltegoedopwaarderen.nl kun je eerst online een iTunes kaart kopen. Je ontvangt vervolgens een code die je kunt inwisselen via de iTunes, Mac, App of iBooks Store. Het inwisselen van de cadeaukaarten kan op verschillende apparaten. Je kunt de iTunes Gift Card inwisselen via een Mac of PC. Wil je dit doen, dan ga je naar de iTunes Store en kies je aan de rechterzijde de optie ‘inwisselen’. Zodra je de ontvangen code hebt ingevoerd, wordt het bedrag direct aan je tegoed toegevoegd. Wil je jouw iTunes kaart liever inwisselen op een iPhone, iPod Touch of iPad? Dan ga je op één van deze apparaten naar de App, iTunes of iBooks Store en kies je onderaan de pagina voor ‘inwisselen’. Je kunt nu de herlaadcode invoeren zodat het bedrag meteen op je account komt te staan. Het iTunes tegoed kun je gebruiken om producten aan te schaffen in de iTunes, App, Mac en iBooks Store. Heb je geen tegoed meer? Een nieuwe iTunes kaart kopen kan eenvoudig online bij Beltegoedopwaarderen.nl.

Een iTunes kaart online kopen bij Beltegoedopwaarderen.nl? Let op dat iTunes kaarten landafhankelijk zijn. De codes van Beltegoedopwaarderen.nl kun je daarom alleen inwisselen in de Belgische Stores.

Wil je een Nederlandse iTuneskaart kopen, dan kun je deze vinden op de pagina voor iTunes Gift Cards