Kies je land >
NL BE

Opwaarderen

Online opwaarderen


Het bestellen van beltegoed is erg simpel en kan tegenwoordig simpelweg online. Het voordeel van online opwaarderen is dat je beltegoed kunt bestellen wanneer het jou uitkomt. De website is dag en nacht bereikbaar dus je hoeft geen rekening te houden met openingstijden. Een ander voordeel is dat je vanuit thuis kunt bestellen. Je hoeft niet meer speciaal op en neer te reizen voor jouw tegoed.
Beltegoed online opwaarderen

Beltegoed online opwaarderen

Via Beltegoedopwaarderen.nl kun je gemakkelijk en snel je beltegoed online opwaarderen. Het enige wat je moet doen, is een aantal eenvoudige stappen doorlopen. Ten eerste kies je de juiste provider en het gewenste bedrag dat je wilt opwaarderen. Vervolgens voer je een geldig e-mailadres in en selecteer je een betaalmethode. Zodra de betaling is verwerkt, ontvang jij een opwaardeercode per e-mail. Je kunt direct je beltegoed opwaarderen door de opwaardeerinstructies van je prepaid provider op te volgen.

Nederlandse providers opwaarderen

Bij Beltegoedopwaarderen.nl kun je vele Nederlandse providers opwaarderen. In het assortiment vind je Telfort, KPN, Lyca, Vodafone, T-Mobile, Telesur, Vectone, Toggle, 88 Mobile, *bliep, GT Mobile, BudgetPhone, Delight Mobile, Tele2, Ortel en Lebara. Selecteer de provider om het beltegoed op te waarderen. Vervolgens kun je kiezen uit diverse opwaardeerbedragen van de betreffende provider. Let op dat de bedragen per provider kunnen verschillen. Bij sommige van de aanbieders kun je een simkaart, speciale bundel of internet tegoed bestellen.

Tegoed opwaarderen

Op Beltegoedopwaarderen.nl kun je naast het online opwaarderen van beltegoed, ook ander tegoed bestellen. Zo heb je op de website keuze uit meerdere prepaid creditcards zoals 3V en Paysafecard. Een prepaid creditcard is een handig betaalmiddel waarmee je bij (bijna) alle webwinkels kunt afrekenen. Doordat het een prepaid kaart is, hoef je geen persoonlijke gegevens achter te laten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om je privacy. Op Beltegoedopwaarderen.nl kun je ook entertainment cards en gamecards bestellen. Met deze kaarten kun je eenvoudig het tegoed van je favoriete entertainment of gameaccounts opwaarderen. Met het tegoed kun je onder andere muziek, games en toepassingen aanschaffen.