Battle.net opwaarderen

Battlenet Gift Card kopen

Liefhebbers van Blizzard Games zullen bekend zijn met Battle.net. Battle.net is dé online gaming community van deze Amerikaanse videogame producent. In bijna 20 jaar hebben miljoenen gamers zich aangesloten bij het platform. Om nieuwe games, uitbreidingspakketten, services en (in-game) items te kopen kun je terecht in de Battle.net Shop, mits je tegoed op je account hebt. Je tegoed kun je gemakkelijk aanvullen met de Battlenet Gift Card van Beltegoedopwaarderen.nl. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor de Gift Card kom je terecht op de orderpagina en start je met het invullen van je e-mailadres in. Kies één van de veilige betaalmethode, zoals iDeal of Paypal en plaats je bestelling. Binnen 30 seconden kun jij de Battlenet Gift Card Code via Beltegoedopwaarderen.nl al in je bezit hebben.

Waar kun je de Battle.net prepaid Card inleveren?

Met je kaart kun je terecht in de Battle.net Shop. De Battle.net Prepaid Card die je koopt op Beltegoedopwaarderen.nl is alleen geldig in Europa. Het kiezen van de juiste regio ‘Europe (EU)’, als hierom gevraagd wordt, is dus erg belangrijk.

Naast downloads voor de wereldbekende franchise World of Warcraft (WoW), vind je in de Battle.net Shop van alles voor de games Diablo, Starcraft en Hearthstone. Zo kun je nieuwe kaarten kopen voor Hearthstone. Let er goed op dat je met je tegoed alleen kaarten kunt aanschaffen voor de PC en Mac versie van de game. Speel je de mobiele versie van Hearthstone? Dan gaat de aankoop van nieuwe kaarten via de Google Play of iTunes Store. Verder kun je terecht voor WoW gametime en leuke items als Pets, Mounts en Helms. Voor de andere games zijn er uitbreidingspakketten waaronder Wings of Liberty en Heart of the Swarm voor StarCraft II en Reaper of Souls voor Diablo III. Waar wacht je nog op? Bestel de Battle.net Gift Card en bezoek de Battle.net Shop. De Battle.net Gift Card kun je niet gebruiken in de Blizzard Store of voor WoW abonnementen. Maar wees gerust, ook voor een WoW abonnement kun je bij ons terecht.

De code van je Battlenet Gift Card inwisselen

De Battle.net Gift Card is eenvoudig in te wisselen via de website en app.

Website
 • Ga naar de website van Battle.net
 • Log in of maak een account aan
 • Op de ‘Code Redemption’ pagina kun je de Battle.net code invoeren
 • Klik op ‘Redeem Code’
 • Je tegoed is opgewaardeerd

App
 • Open de app op je Mac of PC
 • Maak een account aan of log in
 • Klik op ‘Shop’ en dan op ‘Redeem Code'
 • Nu wordt de browser geopend
 • Vul je code in en klik op ‘Redeem Code’
 • Je tegoed is opgewaardeerd


Hoe lang is de Battle.net prepaid Card geldig?

Voor je Battle.net tegoed is het nooit 'Game Over'. Het tegoed vervalt namelijk niet. Je kunt dus alle tijd nemen die je nodig hebt om het uitgebreide aanbod op battle.net door te spitten en een passende game uit te zoeken.