Gamecards

Gamecards online kopen bij Beltegoedopwaarderen.nl


Gamecards voor de Xbox, Playstation, Nintendo, PC of Mac koop je veilig en snel online bij Beltegoedopwaarderen.nl. Je hebt de keuze uit Xbox Live Gold abonnementen en Xbox Gift Cards voor de Xbox console. Voor de Playstation heb je de keuze uit een PSN Card en een PS Plus abonnement. Hiernaast bieden wij ook de Nintendo eShop Card aan voor de Nintendo console. Speel jij mobile games of games op je PC of Mac? Bekijk dan eens onze gamecards voor Facebook, Steam, Battlenet, World of Warcraft, Minecraft, League of Legends, FIFA, GTA Online, Hearthstone, Final Fantasy XIV, Guild Wars 2, Eve Online en Runescape.
Xbox Live Gold
PSN Card
XBOX Gift Card
Nintendo eShop
Battle.net
Facebook Gift Card
World of Warcraft
PS Plus
League of Legends
Fifa
GTA Online
Hearthstone
Guild Wars 2
EVE Online
EA Origin Card
Gamecards online kopen

Gamecard kopen

Een gamecard kopen is heel eenvoudig. Tegenwoordig bestel je gemakkelijk en snel je game cards online bij Beltegoedopwaarderen.nl. Met een gamecard kun je games, toepassingen en nog veel meer aanschaffen voor je consoles, PC, Mac, tablet en mobiele telefoon. Voor je Xbox hebben wij een Xbox Live Gold abonnement en Xbox Gift Card in ons assortiment. Als je een PlayStation hebt, kun je kiezen uit een PS Plus abonnement en een PSN Card. Speel jij liever games op je PC of Mac? Dan heb je een ruime keuze uit verschillende gamekaarten, namelijk: Steam, Battlenet, WoW, Minecraft, League of Legends, FIFA, GTA, Hearthstone, Final Fantasy XIV, Guild Wars 2, Eve Online, Facebook en Runescape. Ten slotte hebben we ook een gamecard voor je Nintendo, namelijk de Nintendo eShop Card.

Gamecards online kopen

Gamecards online kopen heb jij zo voor elkaar bij Beltegoedopwaarderen.nl. Op de website kun je een keuze maken uit één van de gamekaarten. Kies de gamekaart die je wilt door op het logo te klikken en kies het gewenste bedrag. Vervolgens kun je jouw gegevens invoeren en één van de veilige betaalmethoden selecteren zoals PayPal of iDEAL. Je ziet direct de code op je scherm en binnen enkele minuten ontvang je deze code per mail. Online een gamecard kopen heeft zo zijn voordelen. Zo hoef je de deur niet meer uit om een tegoedcode te kopen én je bent niet afhankelijk van openingstijden. Je kunt de codes dag en nacht bestellen via Beltegoedopwaarderen.nl.

Game card inwisselen

Een game card inwisselen kan op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van de gamecard die je hebt besteld. Als je een PSN Card wilt inwisselen, ga je op je PSN account naar de PlayStation Store. Vervolgens kun je jouw code(s) invoeren en heb je het tegoed opgewaardeerd. Een Xbox Live code wissel je in via je Xbox Live account. Ga naar ‘Account Management’ en selecteer de optie Manage Account. Je kunt de code invoeren zodat je abonnement direct wordt toegevoegd. De Xbox Gift Card wissel je in via een Microsoft account op de Xbox Live. Via de controller ga je naar Stores waar je de code kunt inwisselen. Het tegoed wordt direct bij je saldo opgeteld. De Nintendo eShop Card kun je inwisselen in een store op één van de consoles. Wil je één van de andere gamecards inwisselen? Ga dan naar de desbetreffende gamecard pagina voor een uitgebreide uitleg.

Let op: de Xbox codes van Beltegoedopwaarderen.nl kun je alleen inwisselen als je beschikt over een Europees Microsoft account. Ook voor de Battlenet Gift Card en WoW Prepaid Card heb je een Europees account nodig. De PSN codes van Beltegoedopwaarderen.nl zijn alleen geldig in Nederland. De Steam Trading Card en Facebook Gift Card codes van Beltegoedopwaarderen.nl moeten worden ingewisseld op een account met de munteenheid Euro.