Nintendo eShop opwaarderen

Nintendo eShop Card online

The Legend of Zelda-weken 2017 Maak je klaar! Vanaf nu zijn verschillende Wii U en 3DS games, aanvullende content en 3DS thema’s uit de The Legend of Zelda serie in de Nintendo eShop te verkrijgen met kortingen tot wel 50%. Dat wil je niet missen, toch? Houd je Nintendo Card in de aanslag!

Deze actie loopt t/m 9 februari.

Nintendo eShop Card kopen

Ben je op zoek naar nieuwe games voor één van je Nintendo systemen maar heb je een tekort aan Nintendo Points of eShop tegoed? Op Beltegoedopwaarderen.nl kun je gemakkelijk een Nintendo eShop Card kopen. Nadat je de Nintendo Card hebt geselecteerd, doorloop je een eenvoudig bestelproces. Je vult je e-mailadres in, kiest één van de veilige betaalmethoden en plaatst je bestelling. Het voordeel van het online bestellen is dat je binnen 30 seconden de Nintendo eShop Card code ontvangt op het opgegeven e-mailadres. De code is vervolgens het enige dat je nodig hebt om met je Nintendo Tegoed te kunnen winkelen in de diverse Nintendo shops!

Koop wat je wilt in de shops van Nintendo

Vrijwel iedereen is wel bekend met Nintendo. De NES kwam in 1986 in de markt en vele systemen later is Nintendo nog steeds zeer belangrijk in de game industrie. Op dit moment zijn de DS en Wii systemen populair. Heb jij ook één van deze systemen? Dan kun je de Nintendo eShop Card gebruiken! Op de 3DS en Wii U bezoek je de Nintendo eShop. Hier kun je zowel klassieke als nieuwe spellen vinden, en daarnaast leuke demo’s, software en zelfs video’s! Natuurlijk kun je al deze content ook downloaden voor je Nintendo DSi (XL) en Wii. Het enige verschil is dat je hiervoor een andere winkel gebruikt. Op de Wii bezoek je het Wii-winkelkanaal voor extra content en voor de Nintendo DSi (XL) kun je terecht in de DSi Shop.

Nintendo eShop Card inwisselen voor tegoed en points

Afhankelijk van het systeem dat je gebruikt wissel je het tegoed op de Nintendo eShop Card in voor Nintendo tegoed of Wii Points. De kaarten die wij aanbieden hebben een waarde van 15, 25 of 50 euro. Dit staat gelijk aan 1500, 2500 of 5000 Nintendo Points. Voordat je start met inwisselen, bedenk goed waarvoor je het tegoed op je Nintendo Card wilt gebruiken. De kaart kun je één keer inwisselen voor de volledige waarde en deze waarde kun je niet over meerdere systemen verdelen. Wel kun je het tegoed inwisselen in alle landen waar ze tevens de Euro als munt hebben. Dus als je een Belgisch of Duits winkelaccount hebt, kun je de kaart ook gebruiken.

Inwisselen voor tegoed op de 3DS of Wii U
In de Nintendo eShop gebruik je tegoed om te betalen voor downloads en software op je 3DS of Wii U. Nadat je de shop hebt geopend, klik je op het Tegoed (aanvullen) icoon. Hier vind je de optie ‘Tegoed aanvullen met een Nintendo eShop Card’. Tik hierop en volg de instructies. Voer de code in, bevestig de invoer en je Europese Nintendo eShop tegoed is aangevuld!

Inwisselen voor Points op de DSi (XL) en Wii
Op de DSi open je de shop en kies je voor de optie ‘Start Shopping’. Achtereenvolgens ga je naar ‘Add Nintendo DSi Points’ en ‘Redeem Nintendo Points Card’. Dit is de plek waar je de code van je Nintendo Card kunt inwisselen. Nadat je dit hebt gedaan, worden de Nintendo Points omgezet in DSi Points en toegevoegd aan je DSi-winkelaccount. Om de Nintendo Points om te zetten naar Wii Points en toe te voegen aan je Wii-winkelaccount open je het Wii-winkelkanaal op de Wii. Via het ‘Puntenmenu’ ga je naar ‘Nintendo Points Card gebruiken’. Je voert de code in en geeft aan dat je de Nintendo Points Card wilt gebruiken.

Geldigheid Nintendo e-Shop card

De Nintendo e-Shop kaart zal niet verlopen, hij heeft namelijk geen vervaldatum.