Fifa opwaarderen

FIFA Points voor Xbox One en Xbox 360

Fifa Points voor je PS3 en PS4

Fifa actie op Beltegoedopwaarderen.nl Met de FIFA 15 Points kun je gelijk aan de slag op je Xbox. Maar wat doe je als je FIFA Points wilt gebruiken op je PS3 of PS4? Dan koop je een PSN Card waarmee je gelijk FIFA Points kunt aanschaffen in de PlayStation Store. Je koopt de PSN Card eenvoudig online op Beltegoedopwaarderen.nl.

FIFA 15 Points

Ben jij een FIFA Ultimate Team speler? Heb je jouw allerbeste team al samengesteld? Koop nu FIFA Points bij Beltegoedopwaarderen.nl. Met FIFA Points ontgrendel je allerlei opties om jouw favoriete team samen te stellen in FUT. De points geven je bijvoorbeeld toegang tot nieuwe spelers, stafleden en trainingen. Bij Beltegoedopwaarderen.nl koop je snel en gemakkelijk jouw FIFA Points via iDeal of PayPal. Na betaling ontvang je direct de code op het opgegeven e-mailadres. Als je FUT speelt op de PlayStation, dan koop je gewoon een PSN Card en gebruik je dit tegoed om FIFA Points mee aan te schaffen.

FIFA Ultimate Team

Stel het team van je dromen samen in FIFA Ultimate Team. In deze versie van de populaire game van EA kies je zelf jouw team, de coach of het speltype waarin je wilt spelen. Combineer legendes van vroeger met de sterren van nu in een opstelling van jouw keuze. Je kan daarbij onder andere ook kiezen of je in speltype Seizoenen wilt spelen of een wekelijks toernooi of uitdaging aan wilt gaan. De FIFA Points gebruik je daarbij om bronzen, zilveren of gouden pakketten te kopen. In elk pakket zitten spelers, stafleden en andere items. Daarnaast zijn er ook zeldzame pakketten te koop met speciale items en upgrades. Wil jij een speler of item in je pakket niet hebben? Dan kan je deze verkopen voor FIFA Coins. De coins kan je weer gebruiken om items te kopen in de FIFA Store in het spel, of in de Xbox Market Place. FIFA Ultimate Team is beschikbaar voor FIFA 15 en FIFA 16.

Hoe verzilver je jouw FIFA Points?

Via Beltegoedopwaarderen.nl heb je binnen no-time jouw FIFA code gekocht. Om de code daarna te verzilveren heb je een Microsoft account nodig. Indien je nog geen account hebt, maak je deze eerst aan. De codes van Beltegoedopwaarderen.nl zijn alleen geschikt voor Europese accounts. Bij de Xbox One ga je daarna naar 'Stores', gevolgd door 'Game'. Daar kies je voor de optie 'Use a code' en vul je de code in. Bij de Xbox 360 klik je op de Xbox Guide op je controller. Vervolgens ga je naar 'Games & Apps' en kies je voor 'Redeem code'. De FIFA Points zijn nu toegevoegd aan jouw account en direct beschikbaar na het opstarten van de game.