T-Mobile opwaarderen

T-Mobile Internet

T-Mobile actie op Beltegoedopwaarderen.nl Ontvang meer MB's voor hetzelfde bedrag!
T-Mobile Internet = 100 MB extra. Van 100 MB naar 200 MB
T-Mobile Internet Maand = 650 MB extra. Van 350 MB naar 1000 MB
T-Mobile Internet Maand Extra = 500 MB extra. Van 1000 MB naar 1500 MB


Iedere klant ontvangt sinds mei 2015 extra MB's bij een internetbundel van T-Mobile. Nadat je op Beltegoedopwaarderen.nl je internet beltegoed hebt gekocht en de T-Mobile internetbundel hebt geactiveerd, profiteer ook jij van extra MB's. Zo kun je nog meer internetten zonder meer te betalen!

T-Mobile Internet

T-Mobile Internet kopen kan eenvoudig en snel bij Beltegoedopwaarderen.nl. Je kiest voor één van de databundels en doorloopt de stappen om het product te bestellen. Je voert je gegevens in en rekent je bestelling af. Zodra de betaling is ontvangen, krijg jij de code op je scherm te zien en ontvang je deze per e-mail. De opwaardeercode kun je meteen gebruiken om je online databundel te activeren.

T-Mobile Internet kopen

T-Mobile Internet online bestelllen via Beltegoedopwaarderen.nl kan al vanaf €10. Online T-mobile Internet opwaarderen heeft veel voordelen. Je hoeft de deur niet meer uit om de databundel te kopen en je hoeft geen rekening meer te houden met de openingstijden van de winkels. Je kunt van uit huis bestellen wanneer jij wilt. Wanneer je tegoed bijna op is, kun je op Beltegoedopwaarderen.nl je tegoed weer gemakkelijk en snel opwaarderen.

T-Mobile Internet opwaarderen

T-Mobile Internet kopen kan gemakkelijk online. Je ontvangt een code om je tegoed op te waarderen. Je tegoed opwaarderen kan door te bellen naar 1244 en de gesproken instructies te volgen. Er wordt gevraagd de ontvangen opwaardeercode in te voeren. Zodra je dit hebt gedaan, is je T-mobile beltegoed opgewaardeerd. Vervolgens dien je een internetbundel naar keuze te activeren.

T-mobile Internet
Prijs: 4,95 euro
Aantal MB: 200 MB datategoed in Nederland
Geldigheid: 30 dagen
Activeren: sms INTERNET AAN naar 4000

T-mobile Internet Maand
Prijs: 9,95 euro
Aantal MB: 1000 MB datategoed in Nederland
Geldigheid: 30 dagen
Activeren: sms INTERNET MAAND AAN naar 4000

T-mobile Internet Maand Extra
Prijs: 14,95 euro
Aantal MB: 1500 MB datategoed in Nederland
Geldigheid: 30 dagen
Activeren: sms INTERNET MAAND XTRA AAN naar 4000

T-mobile Internet Blackberry

Heb jij een T-Mobile Blackberry? Ook dan kun je met één van de bovenstaande T-Mobile internetbundels gewoon op het internet. Vergeet echter niet dat je óók een speciale servicebundel nodig hebt om te kunnen mailen en pingen op je Blackberry.

Blackberry servicebundel
Prijs: 2,50 euro
Geldigheid: 180 dagen
Activeren: sms BB INTERNET AAN naar 4000

T-Mobile Internet controleren

T-Mobile Internet opwaarderen en het saldo controleren is heel simpel. Dit doe je door te bellen naar 1244 en de gesproken instructies te volgen. Het bellen naar 1244 is gratis.

Kijk voor meer informatie over de kosten van dataverbruik op de website van T-Mobile.