PS Plus opwaarderen

PlayStation Plus kopen

Heb jij altijd al een online game willen spelen tegen je vrienden? Of wil je al je vrienden mee laten spelen met een game die jij hebt maar zij niet? Wat dacht je van gratis spellen en exclusieve kortingen? Als dit iets voor jou is dan zit je goed op Beltegoedopwaarderen.nl. Wij verkopen namelijk PlayStation Plus abonnementen van 90 en 365 dagen waarmee je onder andere kan profiteren van deze voordelen. Het online kopen van PS Plus heb je zo gedaan. Na een succesvolle betaling ontvang je de bijbehorende code via e-mail. Na deze te hebben ingewisseld kun je genieten van al die geweldige PS4 Plus, PS3 Plus en PS Vita Plus voordelen.

Wat jij ontvangt met een PlayStation Plus abonnement

Als je graag games speelt met PSN vrienden dan is de Share Play optie ideaal. Dankzij deze knop kun jij vrienden niet alleen mee laten kijken, je kunt ze zelf laten gamen of samen de strijd aan gaan in een lokale multiplayer-game. Daarnaast ontvang jij als abonnee kortingen op games en add-ons en kun jij als één van de eersten de nieuwste demo’s uitproberen. Ook krijg je jaarlijks meer dan 60 games zonder extra kosten en dankzij de Cloud maak je back-ups van opgeslagen games. Waarom zou je geen lid willen worden?

PlayStation Plus codes verzilveren

Je kunt eenvoudig PS4 Plus, PS3 Plus of PS Vita Plus lid worden. Tijdens het bestelproces heb jij een e-mailadres ingevuld en op dit adres ontvang jij een code. Goed om te onthouden is dat je deze alleen kunt gebruiken in Nederland. De PlayStation Plus code kun je verzilveren op je PlayStation 4, PlayStation 3 of PlayStation Vita. Hoe doe je dit? Start door je in te loggen of aan te melden op je lokale gebruikersaccount. Als je de PS4 gebruikt dan druk je op je controller op omhoog en kies je het Functies menu. In het Functies menu ga je naar instellingen. Om de code in te voeren ga je achtereenvolgens naar 'PSN℠', 'Accountinformatie', 'Portemonnee' en 'Geld toevoegen'. Vul de code in, druk op ‘Code inlossen’ en ‘Doorgaan’. Op de PS3 vindt je de ‘Codes inlossen’ optie via Accountbeheer of de PlayStation Store. Dit laatste geldt tevens voor de PlayStation Vita. De ‘Codes inlossen’ knop vind je ook op deze console via de PlayStation Store.