Lebara opwaarderen

Lebara One

✓ 1 cent per minuut naar vaste nummers ✓ Altijd speciale lage tarieven voor bellen en SMS'en

Lebara One 10 Euro Prepaid €10
Lebara One 10 Euro Met Lebara One 10 euro beltegoed profiteer je direct van speciale tarieven voor bellen en SMS'en in Nederland en naar het buitenland.
€ 10,00
Lebara One 15 Euro Prepaid €15
Lebara One 15 Euro Met Lebara One 15 euro beltegoed profiteer je direct van speciale tarieven voor bellen en SMS'en in Nederland en naar het buitenland.
€ 15,00

Lebara One opwaarderen

Lebara One opwaarderen kan heel gemakkelijk online. Bij Beltegoedopwaarderen.nl waardeer je snel en veilig je beltegoed op. Met Lebera One beltegoed kun je altijd bellen en sms'en tegen de laagste tarieven. De voordelen gelden in zowel Nederland als het buitenland. Je belt al vanaf 1 cent per minuut naar vaste lijnen binnen Nederland én 61 andere landen. Naast goedkope bel en sms tarieven, is ook de prijs voor Lebara One internet aanlokkelijk. Deze bundel kun je aanschaffen voor €10. Kies voor dit pakket, voer je gegevens in en kies één van de veilige betaalmethoden. Zodra de betaling is verwerkt, krijg jij van Beltegoedopwaarderen.nl de opwaardeercode. Deze kun je direct gebruiken om je tegoed mee op te waarderen.

Lebara One tarieven

Als jij veel belt dan is Lebara One beltegoed perfect voor jou. Met deze bundel kun jij voor de goedkoopste tarieven bellen en smsen naar binnen- en buiteland! Voor het bellen naar vaste lijnen in Nederland – en 61 andere landen – betaal je slechts 1 cent per minuut. Voor 9 cent per minuut bel je al naar mobiele nummers in Nederland. Een smsje sturen naar binnen- of buitenland kost 9 cent per verstuurd bericht. Lebara One Internet is ook voordelig. Je maakt al gebruik van mobiel internet voor 9 cent per 100 kB, plus je krijgt 100 kB per dag gratis! Een extra voordeel van deze bundel is dat je de eerste 7 dagen na de opwaardering, gratis belt en smst met andere Lebara gebruikers (binnen Nederland).

Let op: de tarieven van dit pakket kunnen veranderen. Kijk op de officiële website van Lebara voor de actuele tarieven.

Lebara One opwaarderen instructie

Lebara One opwaarderen is heel eenvoudig. Toets *101*je-14-cijferige-opwaardeercode# in op je telefoon en druk op de beltoets. Je ontvangt direct een bericht als je tegoed is opgewaardeerd. Een andere manier om je Lebara One beltegoed op te waarderen is door te bellen naar 1244. Kies vervolgens voor de tweede optie, voer de opwaardeercode in en sluit af met een #. Het tegoed wordt direct opgewaardeerd.

Lebara One beltegoed controleren

Je kunt het saldo van je huidige tegoed eenvoudig controleren door te bellen naar *100#. Je actuele tegoed wordt direct op je scherm getoond. Het saldo kun je ook opvragen door te bellen naar 1244. Als je vervolgens voor optie 1 kiest, krijg je de hoogte en geldigheid van je beltegoed te horen.