Betaalmethoden

Bij Beltegoedopwaarderen.nl kun je met alle betrouwbare betaalmethoden afrekenen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende betaalmethoden:
iDeal

iDeal

iDeal is een zeer bekende betaalmethode. Je kiest je bank en bij het afrekenen opent zich een betaalscherm van je eigen bank. Transacties via iDeal worden direct verwerkt. In incidentele gevallen kan het maximaal 30 minuten duren voordat de betaling is afgerond.
Verzending: De opwaardeercode wordt direct verzonden zodra de transactie is afgerond.

Paypal

Paypal

Paypal is een intermediair voor online betalingen, ook op Beltegoedopwaarderen.nl. Als je een betaling met Paypal wilt doen, selecteer je de betaalmethode Paypal. Nadat je ingelogd bent op jouw Paypal account voltooi je de betaling.
Verzending: De opwaardeercode wordt direct naar je toegezonden, zodra de betaling succesvol en verwerkt is.

Creditcard

VISA en Mastercard

Betalen met Visa of Mastercard is een wereldwijd gezien gebruikelijke manier online aankopen te doen. Ook op Beltegoedopwaarderen.nl is het mogelijk om je VISA Creditcard, VISA Debitcard of Mastercard te gebruiken voor een betaling. Bij de keuze voor een betaalmethode kies je voor de betaalmethoden VISA of Mastercard. Vervolgens vul je de card informatie in en doe je de betaling.
Verzending: De opwaardeercode wordt direct naar je toegezonden, zodra de betaling succesvol en verwerkt is.

IVR

Telefoon/Beltegoed

Telefonisch afrekenen is erg gemakkelijk en kan vanaf iedere telefoon. Je kunt dus ook betalen via je mobiele telefoon met beltegoed. Op het scherm zie je welke code je moet gebruiken, vervolgens zie je een balk lopen tijdens het bellen. Zodra de balk vol is wordt de verbinding verbroken en is de betaling direct voltooid.
Verzending: De opwaardeercode wordt direct verzonden zodra het bellen is afgerond.

Mister Cash

Bancontact / Mister Cash (België)

Met Bancontact/Mister Cash is een zeer eenvoudige betaalmethode. Na het selecteren van deze betaalmethode vul je alle gegevens in en klik je op versturen. De transactie wordt direct verwerkt.
Verzending: De opwaardeercode wordt direct verzonden zodra de transactie is afgerond.