iTunes opwaarderen

iTunes Card kopen

Een iTunes Card kopen kan tegenwoordig gemakkelijk bij Beltegoedopwaarderen.nl. Je kunt kiezen uit meerdere bedragen aan tegoed. Je doorloopt het bestelproces en na betaling krijg jij direct de iTunes Card in beeld te zien en per e-mail toegestuurd. Met de code van deze iTunes Gift Card kun jij je iTunes tegoed opwaarderen. Vervolgens kun je het tegoed inwisselen in de iTunes Store, iBooks Store, Mac Store en App Store. Je kunt het tegoed zelfs gebruiken om een Apple Music abonnement mee af te sluiten.

iTunes Gift Card

Een iTunes Gift Card kopen en inwisselen is erg simpel. Het enige wat je nodig hebt is een Apple ID en een apparaat met een van de toepassingen waar je de code kunt verzilveren. Het tegoed wordt gekoppeld aan je Apple ID, dus het maakt niet uit op welk apparaat je jouw iTunes Card inwisselt. Het maakt om dezelfde reden ook niet uit of je de Gift Card inwisselt in de iBooks Store, App Store, iTunes Store of Mac Store. Dit geldt natuurlijk alleen wanneer je op deze apparaten en in deze Stores gebruik maakt van hetzelfde Apple ID.

iTunes Gift Card inwisselen

Een iTunes Card kopen kan gemakkelijk online. De cadeaukaart kun je inwisselen op meerdere manieren. Je kunt ervoor kiezen om de cadeaukaart te verzilveren op een PC of Mac. Of je kunt de code verzilveren op een iPhone, iPad of iPod Touch.

Inwisselen via een Mac of PC
Wanneer je de code wilt inwisselen op een Mac of PC, moet je het programma iTunes openen en naar de iTunes Store gaan. Hier zie je in de rechterzijde de optie ‘inwisselen’. Voer vervolgens de ontvangen code in en het tegoed van je Apple ID wordt automatisch opgewaardeerd.

Inwisselen via een iPhone, iPad of iPod
Wil je de iTunes Gift Card inwisselen op één van je Apple apparaten? Ga dan naar de iTunes, App of iBooks Store en selecteer het tabblad ‘uitgelicht’. Vervolgens vind je onderaan de pagina de optie om je iTunes Card te verzilveren. Wanneer je de code hebt ingevoerd, wordt het bedrag van de iTunes kaart toegevoegd aan het saldo van je Apple ID.

iTunes Gift Card geldigheid

De tegoedcode is onbeperkt geldig, maar let opdat iTunes kaarten van Beltegoedopwaarderen.nl alleen ingewisseld kunnen worden bij Nederlandse Stores. De iTunes Cards worden namelijk specifiek per land uitgegeven. Zorg dat je hier op let bij het kopen van een iTunes Gift Card, ook wanneer je het cadeau wilt geven.

Garantie iTunes Gift Card

De iTunes Gift Card codes worden eenmalig uitgegeven. Wordt een iTunes code niet geaccepteerd, let er dan goed op dat je de goede code hebt ingevoerd. Sommige letters en cijfers lijken op elkaar en dit kan verwarren zijn. Kopieer de code om typfouten te voorkomen.