Paysafecard opwaarderen

Paysafecard online kopen

LET OP!

Er circuleren momenteel diverse nepmails zogenaamd van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Translink Systems, iDEAL Nederland - ING (Scootercity), WK Staatsloterij, CJIB en Intrum Justitia waarbij gevraagd wordt om iets te betalen middels een Paysafecard kaart. Het gaat hier om nep-emails en wij adviseren dan ook hier NIET op in te gaan. Officiële instanties zullen u nooit vragen een betaalcode te kopen en hiermee te betalen. Niet via telefoon, e-mail of op welke manier dan ook.
Paysafecard 10 Euro Prepaid €10
€ 10,00
Paysafecard 25 Euro Prepaid €25
€ 25,00
Paysafecard 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00
Paysafecard 100 Euro Prepaid €100
€ 100,00

Paysafecard online kopen

Een Paysafecard online kopen kan gemakkelijk en snel bij Beltegoedopwaarderen.nl. Een Paysafecard is een prepaid creditcard waarmee jij veilig online kunt betalen. Deze creditcard is ideaal om mee te betalen in webwinkels want je hoeft geen persoonlijke- en bankgegevens achter te laten om je bestelling te plaatsen. Een Paysafecard kopen kan heel simpel. Kies uit één van de volgende waarden: €10, €25, €50 en €100. Voer vervolgens je gegevens in en reken je bestelling af. Zodra de betaling is verwerkt, ontvang jij de Paysafecard code per e-mail. Met deze code kun je wereldwijd betalen bij vele online winkels die Paysafecards accepteren.

Paysafecard kopen

Een Paysafecard kopen kan eenvoudig via Beltegoedopwaarderen.nl. Een Paysafecard online kopen heeft vele voordelen. Je hoeft het huis niet meer uit, je hebt direct de code tot je beschikking en je kunt dag en nacht bestellen. Een Paysafecard kopen wanneer het jou uitkomt! Binnen enkele seconden heb jij je bestelling geplaatst. Wanneer de betaling ontvangen is, wordt de code direct per e-mail naar je verzonden.

Paysafecard tegoed controleren

Een Paysafecard online kopen is heel simpel. Op Paysafecard.com kun je het huidige tegoed van je kaart controleren. Log in op de website en ga naar ‘tegoed inzien’. Voer vervolgens de ontvangen code in om alle informatie over je tegoed te krijgen. Het tegoed is onbeperkt geldig. Na twaalf maanden wordt er wel een onderhoudbijlage gevraagd. Dit is een klein bedrag dat vanzelf van je tegoed wordt gehaald. Heb je geen tegoed meer? Een nieuwe Paysafecard kopen kan gemakkelijk bij Beltegoedopwaarderen.nl.

Paysafecard acties

Meld je aan op Paysafecard.com om op de hoogte te blijven van alle interessante acties en de nieuwsbrief te ontvangen.