XBOX Live Gold opwaarderen
XBOX Live Gold actie op Beltegoedopwaarderen.nl BESPAAR OP JE XBOX LIVE GOLD ABONNEMENT
Xbox Live 3 maanden ten opzichte van 1 maand = 29% BESPARING
Xbox Live 7 maanden ten opzichte van 1 maand = 56% BESPARING
Xbox Live 12 maanden ten opzichte van 1 maand = 63% BESPARING


Op Beltegoed.nl kun je ook terecht voor een Xbox Gift Card van €5, €10, €15, €25, €30 of €50. De Xbox Gift Card is de opvolger van de welbekende Microsoft Points en het tegoed is te besteden in de Xbox Live Marketplace.

Xbox Live Gold 1 maand

Een Xbox Live 1 maand abonnement komt met meerdere voordelen. Dankzij “Games with Gold” ontvang je iedere maand gratis bonusgames. Je kunt games met korting kopen en chatten met andere spelers over de hele wereld. Met een Xbox One kun je ook gebruik maken van features als Smart Match (Xbox zoekt voor jou een perfecte tegenstander), Home Gold (abonnement delen met iedereen binnen je huishouden), Upload Studio (gameplay terugkijken) en Xbox Fitness (sporten met beroemde trainers). Koop Xbox Live Gold 1 maand op Beltegoedopwaarderen.nl en haal voor een periode van 1 maand het maximale uit je Xbox!

Waarom een Xbox Live 1 maand abonnement kopen?


Het abonnement voor 1 maand is een perfecte kans om Xbox Live uit te proberen. Voor nog geen 10 euro kun je een maand lang profiteren van alle voordelen. Je zit nergens aan vast! Zodra de maand voorbij is bepaal je zelf of je nogmaals een abonnement wilt kopen. Een Xbox Live Gold 1 maand abonnement kun je op ieder willekeurig tijdstip bestellen. Zorg ervoor dat je een telefoon of tablet hebt met internetverbinding of plaats de bestelling via de computer. Via Beltegoedopwaarderen.nl heb jij binnen 30 seconden een Xbox Live code gekocht en in handen. Vervolgens wissel je deze in voor een Xbox Live Gold abonnement voor 1 maand

Drie stappen verwijderd van Xbox Live Gold 1 maand


Het online bestellen van een Xbox Live 1 maand abonnement is eenvoudig. Eerst kies je voor de Xbox Live Gold 1 maand. Vervolgens kom je terecht op een nieuw scherm waar je een bestelproces van drie stappen doorloopt. De stappen zijn als volgt:
  1. Vul een geldig e-mailadres in waarop jij de Xbox Live code wilt ontvangen;
  2. Selecteer een betaalmethode. Je kunt kiezen uit 9 betaalmethoden, waaronder PayPal, iDeal en creditcard
  3. Controleer de bestelling en klik op de button “afrekenen”.

Meer dan deze drie stappen hoef je niet te doen. Zodra je op afrekenen hebt geklikt, kun je betalen. Na een succesvolle verwerking van de betaling zie je de code op het scherm en ontvang je deze per mail. Verzilver de code op je Xbox voor een Xbox Live 1 maand abonnement en je bent klaar.