World of Warcraft opwaarderen

Wow Prepaid Card kopen

World of Warcraft werd in 2004 op de markt gebracht en is met ‘Warlords of Draenor’ alweer toe aan het vijfde uitbreidingspakket. Met meer dan 100 miljoen accounts zijn er spelers over de hele wereld. Heb jij ook een World of Warcraft prepaid account en kun je wel wat extra dagen gebruiken? Dan zit je goed bij Beltegoedopwaarderen.nl! Met de WoW Prepaid Card krijg jij 60 dagen extra WoW Game time. Zodra je de gamecard hebt gekozen vul jij op de orderpagina je e-mailadres in en kies je een veilige betaalmethode (waaronder Paypal of iDeal). Enkele seconden na je betaling ontvang je de code per e-mail.

Start vandaag nog met World of Warcraft en krijg 30 extra dagen

Als Human Mage, Night Elf Rogue, Dwarf Shaman of één van de vele andere rassen in de wereld van World of Warcraft, werk je jezelf op naar het best haalbare level. Om dit te bereiken start je met queesten, sluit je je aan bij ‘Guilds’ (gildes) en ga je op ‘Battlegrounds’ (slagvelden) de strijd aan met andere spelers. In één van de vele online WoW communities kun je newbies en oudgedienden ontmoeten en strategieën met elkaar bespreken. Wil jij dit zelf allemaal beleven? Koop dan de WoW License Key. Met deze License Key krijg je niet alleen toegang tot het volledige spel op je PC (WoW Classic), maar ook tot uitbreidingen waaronder Mists of Pandaria. Als je gaat spelen met een nieuw account ontvang je tevens 30 dagen gratis speeltijd!

Level up met je extra 60 dagen WoW Game time

World of Warcraft is voor iedereen en dat blijkt ook wel gezien de miljoenen spelers. Ben jij allang één van deze spelers en wil je jouw character verbeteren? Koop dan de Wow Prepaid Card op Beltegoedopwaarderen.nl. Met de WoW Prepaid Card ontvang je 60 extra dagen game time. Hoe meer je speelt, hoe beter je wordt! Heb je een levelboost nodig, wil je overstappen van Alliance naar Horde of kun je wel een huisdier gebruiken? Dan is de Battlenet Gift Card misschien ook iets voor jou.

De code van je WoW Prepaid Card en WoW License Key inwisselen

Vanzelfsprekend wil jij je WoW Prepaid Card of License Key code succesvol inwisselen. Houd er daarom rekening mee dat de kaarten die Beltegoedopwaarderen.nl verkoopt enkel geldig zijn voor Europa. Daar komt bij dat je de WoW Prepaid Card code alleen kunt inleveren als je de Full Version (WoW Classic) van het spel hebt, niet de Starter Edition. Bij de WoW License Key ontvang je alleen 30 dagen speeltijd bij een nieuw account. Heb je alles gecheckt? Dan kun je de gekozen kaart eenvoudig inwisselen op de eu.battle.net. Nieuwe WoW spelers starten met het aanmaken van een Battle.net account. Log in op de homepage en klik rechtsboven op je gebruikersnaam. Ga naar ‘Account Settings’, klik vervolgens op de groene ‘Add a Game Key’ button en vul de code in. Bij de aankoop van de WoW Prepaid Card is je account nu aangevuld met 60 dagen WoW Gametime. Als jij een WoW License Key hebt gekocht kun je starten met gamen na het spel te hebben gedownload. Dit doe je door te klikken op ‘Download Clients‘

Geldigheid WoW gift card

De WoW License Key is onbeperkt geldig. Daarnaast is de game time die je hier kunt kopen 60 dagen geldig.