Microsoft Gift Card opwaarderen

Windows Store Gift Card

Windows Gift Card kopen

De Windows Store Gift Card wordt uitgegeven door het in 1975 opgericht Microsoft. Deze giftcard kun je uitgeven in de Windows Store, Windows Phone Store en Xbox Marketplace. Kun jij ook leuke digitale content gebruiken? Kies welke waarde je wilt hebben en bestel de Windows Gift Card. Vul op de orderpagina je e-mailadres in en kies voor een betaalmethode, zoals Paypal, iDeal of VISA. Plaats je bestelling en je ontvangt de bijbehorende code op je e-mailadres.

Welke digitale content koop jij in de Windows of Xbox Stores?

Wil je misschien een populaire film huren of kopen om van te genieten op je PC of tablet? Kun je nieuwe games gebruiken op je Xbox? Heb je behoefte aan nieuwe muziek op je Windows Phone? Dit zijn enkele voorbeelden van digitale content die jij aan kunt schaffen met je Windows Store Gift Card. Bezoek één van de stores en achterhaal zelf wat je nog meer kunt krijgen met je tegoed.

Je Windows Store Gift card inwisselen

Zolang je een Windows Gift Card en een Microsoft account hebt kun je de code van je Windows Store Gift Card eenvoudig inwisselen. Op je Windows Phone 8 open je de Portemonnee app om het tegoed toe te voegen aan je account. Tik op de knop met het plusje, kies ‘Microsoft-gift card’ en voer je code in. Windows 8.1 gebruikers kunnen de code inwisselen door op de PC op de Store tegel te klikken en naar ‘Mijn account’ te gaan of door Xbox.nl te bezoeken en te klikken op Xbox Live gevold door ‘Code inwisselen’. Inleveren via één van je Xbox consoles is óók nog een optie, mits je een gamertag hebt. Ben je de trotse bezitter van Windows 10? Dan is de code enkel in te wisselen via de Xbox website of je console.