Telesur opwaarderen

Telesur opwaarderen:

Telesur 20 Euro Prepaid €20
€ 20,00

Telesur beltegoed

Telesur beltegoed online kopen kan eenvoudig en snel bij Beltegoedopwaarderen.nl. Telesur is een van oorsprong Surinaamse provider die momenteel ook alweer een tijd in Nederland actief is. Telesur opwaarderen voor Nederland kan gemakkelijk en snel online. Je ontvangt na betaling direct de Telesur opwaardeercode per mail, zodat je direct weer kunt bellen met je Telesur SIM-kaart.

Telesur opwaarderen

Telesur opwaarderen kan eenvoudig in een aantal stappen met de gekochte Telesur opwaardeercode. Je pakt de mobiele telefoon waarvan je het Telesur beltegoed wilt opwaarderen. Vervolgens toets je op deze mobiele telefoon *100*opwaardeercode# in. Ten slotte druk je op de bel- of verzendtoets. Je tegoed wordt automatisch opgewaardeerd. Telesur beltegoed online kopen is dus heel eenvoudig!

Telesur beltegoed geldigheidsduur

Telesur online opwaarderen verlengt iedere keer de houdbaarheid van je totale Telesur beltegoed met 365 dagen. Het is wel belangrijk dat je minimaal een keer in de 180 dagen je Telesur SIM-kaart gebruikt om te bellen of om op te waarderen. Na 180 dagen van inactiviteit wordt de SIM-kaart namelijk inactief en dit is niet meer terug te draaien. Je resterende saldo ben je in zo’n geval kwijt. Je moet dan opnieuw je Telesur opwaarderen om weer gebruik te kunnen maken van je prepaid telefoon in Nederland.

Telesur beltegoed opvragen

Telesur opwaarderen en je tegoed opvragen is heel simpel. Het resterende Telesur saldo kun je eenvoudig via je mobiele telefoon opvragen. Het enige wat je hoeft te doen, is *101# in te toetsen en op de verzend- of beltoets te drukken. Het resterende Telesur saldo verschijnt direct op je beeldscherm. Als je tegoed (bijna) op is, kun je eenvoudig opnieuw je Telesur online opwaarderen via Beltegoedopwaarderen.nl.

Meer informatie over Telesur Nederland? Bezoek dan de Telesur Nederland website.