T-Mobile opwaarderen

T-Mobile opwaarderen:

T-Mobile 15 Euro Beltegoed €15
€ 15,00
T-Mobile 20 Euro Beltegoed €20
€ 20,00
T-Mobile 40 Euro Beltegoed €40
€ 40,00

T-Mobile beltegoed

T-Mobile opwaarderen kan tegenwoordig makkelijk online. T-Mobile is een van de grootste en beste providers ter wereld. T-Mobile heeft alleen al in Nederland ruim 4 miljoen klanten. Het netwerk van T-Mobile is kwalitatief één van de beste. Het netwerk van T-Mobile behoort tot één van de meest innovatieve netwerken van Europa. Met T-Mobile ben je dus zeker van goede kwaliteit. T-Mobile beltegoed in Nederland opwaarderen kan eenvoudig en snel bij Beltegoedopwaarderen.nl.

T-Mobile opwaarderen

T-Mobile opwaarderen kan op diverse manieren. T-Mobile beltegoed opwaarderen kan onder andere door onderstaande stappen te volgen:

Bel 1244 en toets 2 om in het opwaardeermenu terecht te komen. Voer vervolgens de T-Mobile beltegoed-code in en sluit af met een hekje (#). Heb je meerdere codes? T-Mobile opwaarderen kan met maximaal 3 beltegoed-codes achter elkaar.

Het is ook mogelijk om je T-Mobile in het buitenland op te waarderen. Dit werkt precies hetzelfde als in Nederland. Uiteraard kun je ook overal ter wereld T-Mobile opwaarderen via Beltegoedopwaarderen.nl.

T-Mobile beltegoed geldigheidsduur

Je T-Mobile prepaid opwaarderen heb je zo gedaan. Het beltegoed wordt bij ieder gebruik steeds met 6 maanden verlengd. Zolang je dus uitgaande telefoongesprekken voert, gebruik maakt van internet, sms-berichten verzendt of T-Mobile opwaardeert blijft je beltegoed geldig. Bij T-Mobile ben je dus niet verplicht je T-Mobile beltegoed op te waarderen, maar hoef je enkel eens in de 6 maanden gebruik te maken van de simkaart en het tegoed.

T-Mobile beltegoed opvragen

Het is gemakkelijk om op te vragen hoeveel tegoed je nog hebt. Hiervoor bel je gratis naar het T-Mobile servicenummer 1244. Je beltegoed opvragen doe je via hetzelfde nummer als T-Mobile opwaarderen.

Daarnaast kun je jouw saldo ook opvragen door te bellen naar 1344. Je ontvangt vervolgens een SMS bericht met jouw huidige tegoed. Is je beltegoed bijna op? Bij Beltegoedopwaarderen.nl kun je eenvoudig opnieuw je T-Mobile prepaid opwaarderen.

T-mobile internetbundels

Je kunt regulier T-mobile beltegoed gebruiken om een internetbundel te activeren. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor diverse internetbundels die allen een geldigheid van 30 dagen hebben. Het activeren van een internetbundel gaat als volgt:

T-mobile Internet
Prijs: 4,95 euro
Aantal MB: 200 MB datategoed in Nederland
Activeren: sms INTERNET AAN naar 4000

T-mobile Internet Maand
Prijs: 9,95 euro
Aantal MB: 1000 MB datategoed in Nederland
Activeren: sms INTERNET MAAND AAN naar 4000

T-mobile Internet Maand Extra
Prijs: 14,95 euro
Aantal MB: 1500 MB datategoed in Nederland
Activeren: sms INTERNET MAAND XTRA AAN naar 4000