Steam opwaarderen

Steam Trading Card

Steam Gift Card 5 euro Steam €5
€ 5,00
Steam Gift Card 20 euro Steam €20
€ 20,00
Steam 25.0 Steam 25.0 EUR
€ 25,00
Steam Gift Card 50 euro Steam €50
€ 50,00
Tijd voor de jaarlijkse Steam Winter Sale Bestel die Steam Card, ga achter je computer zitten en laat het jaarlijkse games met hoge kortingen kopen maar beginnen. De Steam Winter Sale is namelijk weer terug! Zo is een after-kerst dip nergens meer voor nodig!

Deze Steam Winter Sale loopt tot en met 4 januari.

Steam Trading card kopen

Wat ooit begon als een handige tool voor updates van de game Counter-Strike, is inmiddels uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste online game platforms. Op Steam vind je games, updates en kun je onderdeel uitmaken van een community met meer dan 100 miljoen leden. Alle games die je download kun je spelen via de Steam applicatie op je PC, Mac en zelfs met Linux. Om een game te kopen heb je wel tegoed nodig in je Steam Wallet. Vanaf nu koop je op Beltegoedopwaarderen.nl gemakkelijk een Steam Trading Card. Kies een waarde en reken de bestelling af nadat je een e-mailadres hebt ingevuld en een veilige betaalmethode hebt gekozen. Binnen 30 seconden ben jij vervolgens in het bezit van een Euopese Steam Tegoed code.

Games en meer kopen in de Steam Store & Market

Met een Steam Trading card kun je kiezen uit meer dan 3500 games verdeeld over 10 genres op de Steam Community Market. Als lid van de Steam community kun je tevens profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot wel 90%. Maar op Steam hoef jij je niet te beperken tot het aankopen van games. Updates voor games die je al in je bezit hebt, speciale edities en zelfs in-game voorwerpen in de Steam Market, je koopt het allemaal met de Steam Trading card!

Steam Wallet code inwisselen

Je kunt een Steam code inwisselen door naar de website steampowered.com/wallet te gaan. Je logt in, vult de Steam Wallet code in en klik je op ‘Doorgaan’. Nu heb je het gekochte tegoed aan je Steam portemonnee toegevoegd en zie je de huidige stand van je tegoed rechtsboven naast je gebruikersnaam. Het is belangrijk dat de munteenheid van je account aansluit bij de gekochte Steam Gift Card. Een Nederlandse Steam Gift Card heeft uiteraard de munteenheid Euro, waardoor je Steam account dus ook in Euro moet zijn om het Steam tegoed op te waarderen. Ook via de Steam applicatie op je computer kun je de code inwisselen. Nadat je bent ingelogd ga je naar ‘Accountdetails’, waarna zich een browser opent en je hierin de Steam Wallet code kunt invoeren. In de Big-Picture modus kun je klikken op ‘Web’ om zo via internet je code in te wisselen.

Geldigheid Steam card

De Steam card is onbeperkt geldig en heeft dus geen vervaldatum. Niks om je zorgen over te maken dus!