Proximus opwaarderen

Proximus herladen:

Pay&Go - extra pack message Prepaid €5
€ 5,00
Proximus 15 Euro Prepaid €15
€ 15,00
Proximus 25 Euro Prepaid €25
€ 25,00
Proximus 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00

Proximus online herladen

Een Proximus kaart herladen is heel simpel. Proximus is de grootste telecommunicatieprovider van België en is deel van de Belgacom Groep. Met een marktaandeel van 45% is Proximus verreweg de grootste provider van België. Door middel van een hoogwaardig netwerk zorgt Proximus voor de beste service in telecommunicatie, zodat jij altijd je vrienden en familie kunt bellen. Proximus herladen kan tegenwoordig gemakkelijk en snel online bij Beltegoedopwaarderen.nl.

Proximus herladen

Proximus online herladen kan eenvoudig via Beltegoedopwaarderen.nl. Ga naar de herlaadpagina, en kies het bedrag dat je nodig hebt. Vervolgens kies je je betaalmethode, en na betaling krijg je een email of een sms met daarin de herlaadcode. Je proximus pay and go herladen doe je vervolgens door met je mobiele telefoon te bellen naar het nummer 1244. In het menu kies je voor optie 2, en voer je alle instructies uit. Daarna toets je de herlaadcode in, en sluit je af met een #. Daarna heb je je Proximus online herladen!

Proximus belwaarde geldigheidsduur

Een Proximus kaart herladen is simpel. Wanneer je dit hebt gedaan, is de belwaarde van Proximus nog 12 maanden geldig. Dus na het herladen heb je 12 maanden om je Proximus belwaarde op te maken. Je moet dan je Proximus herladen, anders wordt de belwaarde onbruikbaar. Let er dus bij het herladen op dat je liever 2x 10 euro herlaadt, in plaats van in een keer 20 dat je niet in een jaar op maakt. Als je belwaarde bijna op is, kun je eenvoudig en snel Proximus herladen bij Beltegoedopwaarderen.nl.

Proximus belwaarde opvragen

Proximus online herladen is heel eenvoudig. Hierna kun je altijd en overal controleren wat je huidige Proximus belwaarde is. Om je Proximus belwaarde op te vragen, toets je op je telefoon #121# in en druk je op verzenden. Je krijgt dan een berichtje op je telefoon met de huidige belwaarde. Is je belwaarde bijna op? Je kunt gemakkelijk en snel via Beltegoedopwaarderen.nl je Proximus herladen.