Paysafecard opwaarderen

Paysafecard (prepaid creditcard):

NEPMAILS IN OMLOOP!

Officiële instanties zullen je nooit, op welke manier dan ook, vragen om te betalen met een Paysafecard. Er worden momenteel namelijk mails rondgestuurd waarin instanties, zoals iDEAL en de Staatsloterij, je vragen om een betaalcode te kopen en hiermee te betalen. Ga hier dus NIET op in.
Paysafecard 10 Euro Prepaid €10
€ 10,00
Bestel nu bij Beltegoed.nl
Paysafecard 25 Euro Prepaid €25
€ 25,00
Bestel nu bij Beltegoed.nl
Paysafecard 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00
Bestel nu bij Beltegoed.nl
Paysafecard 100 Euro Prepaid €100
€ 100,00
Bestel nu bij Beltegoed.nl

Paysafecard online kopen

Een Paysafecard online bestellen is heel simpel. Voor betalingen bij buitenlandse webshops is vaak een creditcard nodig, terwijl dat in de Benelux helemaal niet zo populair is. Om toch te kunnen betalen zijn er een aantal handige oplossingen bedacht, waaronder de Paysafecard. Dit is een soort online prepaid systeem, waar je geld kunt inwisselen voor Paysafecard tegoed. Dit tegoed kun je vervolgens gebruiken om te betalen bij allerlei webshops. Een Paysafecard kopen kan tegenwoordig gemakkelijk en snel online.

Paysafecard kopen

Als je wilt gaan betalen met een prepaid creditcard, moet je eerst een Paysafecard kopen. Een Paysafecard online kopen kan gemakkelijk en snel bij Beltegoedopwaarderen.nl. Ga naar de website en kies ervoor om de Paysafecard online te bestellen. Je kiest je bedrag en betaalmethode. Zodra het geld ontvangen is, krijg je via de email een 16-cijferige code. Deze code is geld waard, dus bewaar hem goed! Zodra je op een webshop wilt betalen, kies je als betaalmethode 'Paysafecard'. Voer dan je code in, en je kunt er mee betalen. Het wisselgeld blijft gekoppeld aan je code. Dus als je code 50 euro waard is, en je betaalt een bedrag van €27,50, is dezelfde code vervolgens €22,50 waard.

Paysafecard geldigheidsduur

Een Paysafecard online kopen is erg simpel en het tegoed is onbeperkt bruikbaar. Je kunt ermee betalen wanneer het je uitkomt. Ook is het fijn dat je anoniem kunt betalen bij verschillende webshops. Het is niet verstandig dat allerlei, vooral buitenlandse, webshops je bankgegevens krijgen. Wanneer je betaalt met een Paysafecard, blijven je naam en je bankgegevens weg van die webshop.

Paysafecard tegoed controleren

Een Paysafecard online kopen kan binnen enkele minuten dankzij Beltegoedopwaarderen.nl. Als je wilt weten wat je huidige tegoed is, kun je naar Paysafecard.com gaan en daar je code in voeren. Je ziet daar staan wat de hoogte van je huidige tegoed is. Voor meer informatie over Paysafecard kun je ook terecht op de website.