OrtelMobile opwaarderen
NL BE

Ortel online herladen

Ortel opladen is heel eenvoudig. Ortel Mobile is een mobiele provider, die zich onder andere specialiseert in internationale gesprekken. Het maakt gebruik van het hoogwaardige en innovatieve netwerk van KPN, zodat je altijd het beste bereik hebt. Bij Ortel Mobile is het zo dat je erg goedkoop in het binnenland kunt bellen, maar bellen van en naar het buitenland is nergens zo goedkoop! Zo heb je voor de beste prijs de hoogste kwaliteit. Ortel herladen kan tegenwoordig eenvoudigweg online.

Ortel herladen

Ortel online herladen kan gemakkelijk en snel via Beltegoedopwaarderen.nl. Ga naar de website en kies voor Ortel. Nu kun je je bedrag kiezen en een betaalmethode. Nadat we je betaling hebben ontvangen, krijg je een email of sms met daarin de herlaadcode. Ortel opladen kan met deze code. Activeer de code door met je mobiele telefoon te bellen naar het nummer 1244. Bellen naar dit nummer is gratis. Hier krijg je een keuzemenu te horen. Tijdens het opvolgen van de instructies, krijg je mogelijkheid om je code in te voeren. Toets dan de herlaadcode in die je hebt gekregen, en sluit af met een #. Daarna krijg je een bevestiging dat je Ortel herladen hebt.

Ortel belwaarde geldigheidsduur

Ortel online herladen is erg simpel en de belwaarde van Ortel is onbeperkt geldig. Na zes maanden moet je Ortel herladen om de belwaarde te behouden. Als je dat niet doet, kun je nog wel bellen naar noodnummer en gratis nummer, maar is je Ortel Mobile belwaarde niet beschikbaar. Als je dan binnen een maand toch herlaadt, is al je belwaarde weer zes maanden beschikbaar. Als je na de totale periode van zeven maanden nog steeds geen nieuwe belwaarde geactiveerd hebt, ben je je mobiele nummer en je belwaarde kwijt. Is je belwaarde (bijna) op? Ortel herladen kan eenvoudig en snel via Beltegoedopwaarderen.nl.