Netflix opwaarderen

Netflix Cadeaubon

Netflix Gift Card kopen

Het razendpopulaire Netflix is in 2014 gelanceerd in Nederland. Als jij ook benieuwd bent naar al die films en series waar je van kunt genieten, koop dan een Netflix Gift Card op Beltegoedopwaarderen.nl. Maak eerst een keuze voor de gewenste Netflix Cadeaubon. Geef je e-mailadres op en kies de manier waarop je wilt betalen. Nadat je dit hebt gedaan, kun je de bestelling plaatsen. Zodra de betaling is voltooid, krijg jij per mail de code die hoort bij je cadeaubon. Het bestelproces is zo snel dat je binnen 30 seconden een Netflix abonnement kunt afsluiten.

Met de Netflix Gift Card bekijk je de beste series en films

De Netflix Gift Card is het perfecte cadeau voor alle liefhebbers van films en series. Dankzij het ruime filmaanbod vind je nieuwe films als Malificent en Captain America: The Winter Soldier, maar ook klassiekers waaronder The Godfather en A Clockwork Orange. Als je liever series kijkt, dan kun je genieten van Brooklyn Nine Nine, Fargo, Homeland of één van de Netflix Original Series. Wie wil dat nu niet? De code die je hebt ontvangenm kun je gebruiken om een abonnement af te sluiten. Je hebt de keuze uit Basic (€7.99 p/m), Standaard (€9.99 p/m) en Premium (€11.99 p/m). Netflix kun je afspelen op meerdere apparaten, waaronder je tv, gameconsole en mobiel. Afhankelijk van het abonnement kun je (Ultra) HD streamen op meerdere schermen tegelijkertijd.

De Netflix Gift Card gebruik je voor een abonnement

Om een Netflix abonnement af te sluiten, moet je eerst een account aanmaken en de bijbehorende code inwisselen. De code van Beltegoedopwaarderen.nl is te gebruiken in landen met de Euro als munteenheid. Ook moet de Netflix service beschikbaar zijn in het desbetreffende land. Hoe wissel je de Netflix tegoed code in?

  • Ga naar netflix.com/gift
  • Log in
  • Voer de PIN code (bestaande uit letters en cijfers) in
  • Klik op ‘Inwisselen’
  • Het tegoed wordt toegevoegd aan je Netflix account

Nadat het abonnement is verlopen, word je maandelijks gefactureerd door Netflix of je account wordt beëindigd als je geen betaalmethode aan je account hebt gekoppeld. Beiden kun je natuurlijk voorkomen door een nieuwe Netflix Gift Card aan te schaffen op Beltegoedopwaarderen.nl!