Hearthstone opwaarderen

Hearthstone Prepaid Card kopen

Met de Hearthstone prepaid card van Beltegoedopwaarderen.nl breid je nu snel en gemakkelijk jouw Hearthstone deck uit. De prepaid cards zijn verkrijgbaar vanaf € 20 en geven je tegoed om Hearthstone packs mee te kopen in de 'Shop' van de winkel. De kaarten in de Hearthstone packs bestaan uit items waarmee je het spel kunt spelen. Op deze pagina kies je het gewenste bedrag, daarna vul je je e-mailadres is, kies je een betaalmethode (bijvoorbeeld iDeal of PayPal) en reken je de bestelling af. Vervolgens ontvang je de Hearthstone card code op het opgegeven e-mailadres.

Ontdek de verschillende Hearthstone packs

In Hearthstone strijden allerlei wezens met spreuken en andere magische hulpmiddelen tegen elkaar in duels van epische proportie. In de shop van het strategische kaartspel zijn packs te koop om jouw kaarten deck nog sterker te maken. Er zijn verschillende Hearthstone packs verkrijgbaar: Classic, Goblins vs Gnomes en Grand Tournament packs. De packs bestaan uit vijf kaarten van verschillende waarden. De game, gemaakt door Blizzard, komt uit de World of Warcraft serie en heeft een groot aantal karakters uit WoW in het spel. Heb je een Hearthstone pack gekocht? Klik in het hoofdmenu op 'Open Packs' om ze uit te pakken. Naast de Hearthstone packs kun je met de Hearthstone prepaid card ook toegang tot de Arena game mode kopen.

Wissel je Hearthstone prepaid card in

De Hearthstone card is eenvoudig in te wisselen via de website van Battle.net op eu.battle.net. Na het inloggen met je accountgegevens verschijnt rechtsboven in het scherm je naam. Klik hierop en daarna op 'Account Settings'. Vervolgens klik je op de groene button 'Add a Game Key' en vul je de code in. Je tegoed is nu meteen aangevuld.

Wil je de code inwisselen via de Battle.net app? Open de app en log in. Vervolgens ga je naar de 'Shop' en klik je in het menu aan links op 'Redeem a code'. Er opent nu een browserscherm waarin je de code kunt invullen. De Hearthstone prepaid cards van Beltegoedopwaarderen.nl zijn geldig voor de regio Europa. Nadat je de code hebt ingevuld kan je gevraagd worden om een regio te selecteren, kies dan voor 'Europe (EU)'.

Geldigheid Heartstone prepaid card

Neem de tijd en haast je niet, want de Heartstone giftcard heeft geen vervaldatum, en is dus onbeperkt geldig!