Guild Wars 2 opwaarderen

Guild Wars 2 Gem Card

Guild Wars 2 Gem Card kopen

Met welk type character speel jij Guild Wars 2? Ben je een Asurra, Char, Human, Norn of Sylvari? En wat is je beroep? Soldier, Adventurer of Scholar? In Guild Wars 2 kies je een type character en het beroep dat je wilt uitvoeren. Gebruik de Guild Wars 2 Gem Card om extra's te kopen in de in-game Gem Store en je character sterker te maken! Bij Beltegoedopwaarderen.nl kun je kiezen uit een Guild Wars 2 Gem Card van 2000 of 4000 Gems. Om een GW2 Gem Card te bestellen kies je de gewenste hoeveelheid, daarna vul je je e-mail adres in en selecteer je een betaalmethode. Als je betaling goedgekeurd en verwerkt is ontvang je de game code op het opgegeven e-mail adres. De game codes van Guild Wars 2 van Beltegoedopwaarderen.nl zijn onbeperkt geldig en alleen geschikt voor Europese en UK accounts

Waar kun je de Guild Wars 2 Gem Card inleveren?

Met je tegoed kun je in de Gem Store van GW2 allerlei items kopen: equipment skins, outfits, tools, boosters en upgrades. Daarnaast zijn er ook speciale items en verschillende soorten magisch speelgoed te koop, zoals muziek instrumenten of vliegende tapijten. Met deze items geef je je character speciale eigenschappen of wapens waarmee je wél dat monster kan verslaan of die ene quest kunt voltooien.

De code van je Guild Wars 2 Gem Card inwisselen

Open de game om je Guild Wars 2 Gem Card in te wisselen. Klik daarna linksboven in het game scherm op het leeuw icoontje en open het 'Black Lion Trading Company panel'. Klik vervolgens op 'Redeem Code' en volg de instructies. Na het activeren van de code staan de Gems bijgeschreven op je account!

Geldigheid Wars 2 Gem Card

De Guild Wars 2 card is onbeperkt geldig. Het tegoed kan alleen binnen Europa gebruikt worden.