Google Play opwaarderen

Google Play Card

Google Play Gift Card 15 euro €15 Tegoed
€ 15,00
Google Play Gift Card 25 euro €25 Tegoed
€ 25,00
Google Play Gift Card 30 euro €30 Tegoed
€ 30,00
Google Play Gift Card 50 euro €50 Tegoed
€ 50,00
Google Play Gift Card 100 euro €100 Tegoed
€ 102,99

Google Play Gift Card

Google Play tegoed kopen kan eenvoudig en snel online via Beltegoedopwaarderen.nl! In slechts enkele stappen kun jij binnen 30 seconden je Google Play Card aanschaffen zonder een stap je huis uit te zetten. Je kiest het bedrag aan Play Store tegoed dat je wilt kopen. We hebben Google Play Gift Cards van €15, €25, €30, €50 en €100 in het assortiment. Vervolgens vul jij een geldig e-mailadres in en kies je voor één van de veilige betaalmethoden, zoals iDeal of VISA. Controleer hierna nog je bestelling voordat je de Google Play Card afrekent. Als de bestelling klopt en de betaling is verwerkt, ontvang jij direct de Google Play tegoedcode per email en krijg je de code op je scherm te zien. Deze code kun je gebruiken om je Play Store tegoed op te waarderen.

Google Play tegoedcode inwisselen

Google Play tegoed kopen is dus een kwestie van secondes. Hierna kun je de Google Play Gift Card eenvoudig inwisselen via play.google.com. Ga naar deze website en log in met het Google account waar je het tegoed van wilt opwaarderen. Aan de linkerzijde kun je kiezen voor de optie ‘Tegoed inwisselen’, waar je de gekochte Google Play Card kunt invoeren. Als je deze hebt ingewisseld, wordt je Play Store tegoed opgewaardeerd met het gekochte bedrag. Het inwisselen van een Google Play tegoedcode kan ook via de Google Play Store op je Android telefoon. Open de Play Store en kies ervoor om je code in te wisselen. Voer de Play Store tegoedcode in om het gekochte bedrag op je Google Play account op te waarderen.

Google Play tegoed gebruiken

Met het Google Play tegoed kun je ondere andere apps, films, muziek en boeken kopen in de Google Play Store. Dit kun je zowel via een computer als via je Android telefoon doen. De Google Play Gift Card die je koopt via Beltegoedopwaarderen.nl kun je alleen inwisselen bij een Nederlands Google account. Let er op dat je op het juiste account bent ingelogd als je de Play Store tegoedcode inwisselt.