Facebook Gift Card opwaarderen

Facebook Gift Card online

Iedere dag zijn er miljoenen mensen die inloggen op Facebook. We houden niet alleen vrienden op de hoogte van onze dagelijkse bezigheden. We liken ook al het leuks dat we tegenkomen. Daarnaast is ook gamen een favoriete bezigheid. Hoewel je games gratis kunt spelen, is het fijn als je extra hulp krijgt op momenten dat je vastzit in een spel, of extra levens nodig hebt. Dan kun je op Beltegoedopwaarderen.nl terecht voor een Facebook Gift Card. Bij ons koop je al een Facebook code online vanaf 10 euro. Selecteer de gewenste waarde en bestel direct! Op de orderpagina vul je een e-mailadres in en maak je de keuze voor een betaalmethode zoals iDeal of Paypal. Nadat je bestelling is geplaatst en de betaling is voltooid, ontvang jij vliegensvlug een Facebook code op het opgegeven e-mailadres.

Waar kun je de Facebook Gift Card inleveren?

Met deze Gift Card koop je in Facebook’s App Center voor Europa leuke apps als Bitstrips, maar vooral veel games. Puzzelgames, verborgen-voorwerpen-games, vecht- of kaartgames, je hebt het allemaal. Met je Facebook credits kun je Cash en Coins kopen voor Criminal Case, goudstaven voor Pet Rescue en Tokens voor het voetbalspel Top Eleven. Het tegoed op je Facebook Gift Card kun je ook gebruiken voor spellen van gamestudio Zynga. Zo kun je items in de populaire spellen CityVille, Chefville en Farmville kopen met Cash. In de vervolg game Farmville 2 worden Farm Bucks gebruikt en in CastleVille betaal je met Crowns. Genoeg redenen om direct een Facebook Gift Card te bestellen.

Je Facebook Gift Card inwisselen

De code van je Facebook Gift Card heb je zo ingewisseld. Zorg ervoor dat je ingelogd bent op Facebook en ga naar www.facebook.com/giftcards/redeem. In het venster dat zich opent, kun je de Facebook code invoeren. Klik vervolgens op inwisselen, selecteer de gewenste munteenheid Euro en je Facebook account is opgewaardeerd. Nu kun je ongestoord shoppen in het Facebook App Center. Wat kies jij?

Geldigheid Facebook Gift Card

Je kunt gerust de tijd nemen om het App Center helemaal door te spitten,want deze gift card is onbeperkt geldig.