Bol.com opwaarderen

Bol.com Cadeaubon kopen

Kun jij een nieuwe dvd of blu-ray gebruiken? Ben je op zoek naar tuinmeubilair of spullen om je woonkamer mee aan te kleden? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden op Bol.com. Dankzij het assortiment bestaande uit miljoenen producten, is de Bol.com Cadeaubon een perfect cadeau voor jezelf of een ander. Hoe kun jij shoppen in dé grootste online winkel van Nederland? Door het kopen van een Bol Cadeaubon op Beltegoedopwaarderen.nl. Je hebt al een cadeaubon vanaf €15. Het bestelproces is eenvoudig. Je kiest de waarde die je wilt, vult je e-mailadres in, kiest één van de veilige betaalmethoden en plaatst je bestelling. Na een succesvolle betaling ontvang jij de code en kun je zelf ontdekken wat Bol.com je allemaal te bieden heeft.

Een aanbod van ruim 9 miljoen producten

Sinds de oprichting in 1999 is er veel veranderd. Bol is allang niet meer wat het vroeger was - namelijk een verkoper van enkel boeken en cd’s. De categorieën Boeken en Muziek, Film & Games zijn allang de enige niet meer. Meer dan 5,4 miljoen klanten kunnen ook artikelen aanschaffen in categorieën als Sport & Vrije Tijd, Tuin & Klussen en Dier. Vergeet winkelcentra, want met ruim 9 miljoen producten kun je rustig vanuit huis shoppen bij Bol.

Je Bol.com Cadeaubon inwisselen

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt in de Nederlandse webshop van Bol.com en je wilt afrekenen, dan kom je terecht op de winkelwagen pagina. Direct op deze pagina zie je de optie om een code in te voeren. Hiervoor klik je op ‘Code invoeren’ en start je met het invoeren van je Bol.com Cadeaubon code, ook wel het cadeaukaart nummer genoemd. Nadat je dit hebt gedaan klik je op toevoegen en voer je de PIN code in die óók op je kaart staat. Nu heb je de waarde van je Cadeaubon toegevoegd aan je account en blijft het 3 jaar geldig. Je kunt deze vervolgens direct gebruiken om af te rekenen. Tijdens het bestelproces word aangegeven hoeveel tegoed je nog over hebt. Ligt het bedrag van je bestelling hoger dan de waarde van je kaart? Dan zie je hoeveel je nog moet bijbetalen.