*bliep opwaarderen

*bliep opwaarderen:

*bliep beltegoed

Let op: *bliep heeft de overstap gemaakt van het T-Mobile naar het Tele2 netwerk. De opwaardeercode die je bij ons koopt kun je gebruiken om het beltegoed op je nieuwe *bliep simkaart op te waarderen.

*bliep beltegoed in Nederland opwaarderen kan eenvoudig online. *bliep is een jonge Nederlandse provider en actief op het landelijk dekkende netwerk van Tele2. Inmiddels is Tele2 druk bezig met het verder uitbouwen van hun 4G netwerk. Dit is natuurlijk voordelig voor *bliep gebruikers, omdat iedereen later in 2015 toegang zal hebben tot dit 4G netwerk!

Bij *Bliep kun je per dag bepalen hoeveel je uit wilt geven aan data dankzij drie overzichtelijke databundels. Op een ontspannen offline dag kies je voor White Day. Je hebt geen data en betaalt 0 euro. Als je toch op internet wilt gebruik je gewoon WiFi. Wil je toch online zijn? Kies dan voor een Light Day voor 25 cent. Zo heb jij 10 MB tot je beschikking. Is dit echt te weinig? Dan kun je altijd nog kiezen voor Yellow Day. Voor maar 50 cent staan er 67 MB’s voor je klaar! Wat je ook kiest, je belt en sms’t altijd voor 5 cent per minuut!

*bliep opwaarderen

bliep opwaarderen doe je eenvoudigweg door met je mobiele telefoon te bellen naar het opwaardeernummer van *bliep: 1244. Wanneer je 1244 belt kom je in een gesproken menu terecht en wordt je gevraagd om een 2 in te toetsen. Nadat je dit hebt gedaan kom je in het opwaardeermenu. Hier word je gevraagd om de *bliep opwaardeercode in te voeren en deze af te sluiten met een #.

*bliep beltegoed geldigheidsduur

*bliep beltegoed opwaarderen is heel simpel. Het tegoed is onbeperkt geldig zolang je 1 x per 6 maanden gebruik maakt van de simkaart. Dit betekent dat je minimaal 1 x per half jaar moet bellen, SMS’en, je data moet gebruiken of je beltegoed opwaarderen. Je Nederlandse bliep beltegoed opwaarderen kan altijd makkelijk online.

*bliep beltegoed opvragen

Evenals het opwaarderen van *bliep beltegoed, is ook het opvragen van de hoogte van je beltegoed eenvoudig. Het enige wat je moet doen om je beltegoed op te vragen, is bellen naar 1244 en de gesproken instructies volgen. Bellen naar 1244 is gratis!

Je kunt ook bellen naar 1344. Wanneer je dit doet krijg je een SMS bericht van *bliep met daarin de hoogte van je *bliep beltegoed. Is je tegoed (bijna) op? Via Beltegoedopwaarderen.nl kun je eenvoudig opnieuw *bliep beltegoed kopen.