Bioscoopcadeau opwaarderen

BioscoopCadeau kopen

Het is even geduld hebben, maar binnenkort is BioscoopCadeau weer aanwezig in ons assortiment.

Een bezoek aan de bioscoop is het perfecte cadeau voor iedere filmliefhebber. De ontvanger kan namelijk kiezen uit alle films die in de aangesloten Pathé bioscopen draaien, zoals een actiefilm, romantische film, komedie, horror of een thriller. De BioscoopCadeau Card heeft een waarde van €9,95, wat precies genoeg is voor één film. Bestel deze cadeaukaart eenvoudig en snel op Beltegoedopwaarderen.nl. Kies voor BioscoopCadeau, voer een geldig e-mailadres in en reken af met een van de veilige betaalmethoden, zoals iDeal of Paypal. Als de bestelling succesvol is afgerond, ontvang je binnen 30 seconden de BioscoopCadeau code in je inbox.

Het leukste cadeau in het donker

BioscoopCadeau bestaat sinds 2010 en maakt het mogelijk om een avondje bioscoop cadeau te geven. Gezellig een naar de film is natuurlijk een ideaal cadeau voor filmfans. In 2015 is BioscoopCadeau een exclusieve samenwerking aangegaan met Pathé. Wij verkopen de digitale versie van de cadeaukaart. Deze is alleen geldig voor reguliere films - bij een IMAX of 3D film betaal je toeslag - in de aangesloten Pathé bioscopen.

Het inwisselen van je BioscoopCadeau code

Heb je de BioscoopCadeau Card ontvangen in je mailbox? Dan kun je gelijk een film uitzoeken die je graag wilt zien bij één van de aangesloten Pathé bioscopen - ga voor specifieke informatie naar de website van BioscoopCadeau. Heb je een bioscoopavond gepland? Print dan de mail uit en betaal in de bioscoop zelf met je BioscoopCadeau. Let op: de digitale versie van BioscoopCadeau is alleen in te leveren bij Pathé in Nederland en is na aankoop één jaar geldig.