Base opwaarderen

Base herladen:

Base 5 Euro Beltegoed €5
€ 5,00
Base 10 Euro Beltegoed €10
€ 10,00
Base 15 Euro Beltegoed €15
€ 15,00
Base 20 Euro Beltegoed €20
€ 20,00
Base 30 Euro Beltegoed €30
€ 30,00

Base online herladen

Base opladen kan tegenwoordig heel eenvoudig online. Base is één van de grootste providers van telecommunicatie in België. Aangezien Base een onderdeel is van KPN, kan het gebruik maken van het hoogwaardige netwerk van KPN. Zo ben je gegarandeerd voorzien van de zuiverste verbinding, waar je ook bent. Zo heeft Base in België alleen al 3.497.000 klanten, meer dan 25% van alle mensen bellen dus met Base! Base herladen kan tegenwoordig gemakkelijk online.

Base herladen

Base online herladen is dankzij Beltegoedopwaarderen.nl zo gebeurd. Kies op de herladen pagina voor het bedrag en vervolgens je betaalmethode. Na betaling krijg je een code toegezonden per e-mail of sms. Deze code kun je vervolgens gebruiken om te herladen. Deze herlaadcode kun je vervolgens op twee manieren gebruiken. Base herladen was nog nooit zo makkelijk.

1.) Bel naar 1200. In het herlaadmenu toets je de '1' in, en volg je de instructies op. Zodra erom gevraagd wordt, kun je de 12-cijferige herlaadcode invullen. Dan heb je Base herladen en kun je je belwaarde weer gebruiken.


2.) Base opladen kan ook op een andere manier. Toets *102*12-cijferige code# in op je telefoon en druk vervolgens op verzenden. Als het gelukt is, krijg je bevestiging en is je belwaarde bijgeschreven.

Base belwaarde geldigheidsduur

Base herladen is heel simpel. Wanneer je dit hebt gedaan, is het Base belwaarde nog 12 maanden geldig. Twaalf maanden nadat je Base online herladen hebt, wordt het resterende tegoed onbruikbaar. Zorg daarom dat je niet te veel in een keer herlaadt. Als je door middel van acties en kortingen smsjes en belminuten krijgt, zijn deze 30 dagen geldig.

Base belwaarde opvragen

Base online herladen en je belwaarde opvragen is heel simpel. Als je wilt weten wat je belwaarde is en hoe lang deze nog geldig is, kun je op je telefoon *333# intoetsen en op verzenden drukken. Je krijgt dan een berichtje op je telefoon met daarin je huidige belwaarde en bijbehorende geldigdheidsduur. Deze service is gratis.