88 mobile opwaarderen

88 Mobile opwaarderen:

88 mobile 10 Euro Beltegoed €10
€ 10,00
88 mobile 25 Euro Beltegoed €25
€ 25,00

88 Mobile beltegoed

88 Mobile is een kleine provider die met name interessant is voor de Chinese gemeenschap in Nederland, vanwege een volledige ondersteuning van het Mandarijn en Kantonees. De provider richt zich op de internationale bellers in Nederland. Binnen Nederland maakt 88 Mobile gebruik van het telecomnetwerk van T-Mobile en voor internationale telefoontjes wordt het ElephantTalk netwerk gebruikt. Deze kaart biedt toegang tot het Nederlandse netwerk.

88 Mobile beltegoed kopen kan tegenwoordig gemakkelijk en snel online bij Beltegoedopwaarderen.nl. Het online bestellen is heel simpel en binnen enkele seconden heb jij een opwaardeercode tot je beschikking waarmee jij je 88 Mobile kunt opwaarderen. Je kiest het gewenste bedrag dat je wilt opwaarderen en voert je gegevens in. Nadat de betaling is verwerkt, ontvang jij een opwaardeercode per e-mail.

88 mobile opwaarderen

88 Mobile opwaarderen is heel eenvoudig. Je belt met je mobiele telefoon naar 1244. Vervolgens volg je de gesproken instructies op en voert de ontvangen opwaardeercode in wanneer hier om gevraagd wordt. Sluit af met een # om je 88 Mobile beltegoed op te waarderen.

88 Mobile beltegoed controleren

88 Mobile opwaarderen en controleren is heel simpel. Bel naar 1244 en kies voor optie 1 om de hoogte van je huidige saldo te horen. Als je tegoed bijna op is, kun je eenvoud en snel je 88 Mobile opwaarderen via Beltegoedopwaarderen.nl.

Hoe lang is mijn 88 beltegoed geldig?

Je 88 beltegoed is onbeperkt geldig zolang je actief gebruik maakt van het nummer. Als je meer dan twee maanden geen gebruik maakt van je simkaart, kun je nog één maand slechts gesprekken en berichten ontvangen mits dit binnen Nederland is. Je moet 88 Mobile opwaarderen om te voorkomen dat na deze periode de simkaart geblokkeerd wordt. Wordt je sim geblokkeerd, dan verlies je ook het resterende 88 Mobile beltegoed.