Lyca opwaarderen
NL BE

Lyca opwaarderen:

Lycamobile Lycamobile 10 Euro Prepaid €10 = €20 € 10,00
Lycamobile Lycamobile 20 Euro Prepaid €20 = €40 € 20,00
Lyca Holland Bundel Lyca Holland Bundel Prepaid €19,90 € 19,90
Mini Surf Data Bundel Lycamobile Mini Surf Data Bundel 500 MB Data Tegoed € 5,00
Lyca Alles-in-1 Bundel Lyca Alles-in-1 Bundel Alles-in-1 Bundel € 30,00
Lycamobile LycaMobile Simkaart + 15 Euro Simkaart + €15 € 9,95

Lyca actie op Beltegoedopwaarderen.nl

Profiteer bij Beltegoedopwaarderen.nl van de €10 = €20 en €20 = €40 actie van Lycamobile. Het werkt als volgt: Koop vandaag nog je Lyca beltegoed. Na de opwaardering wordt het bedrag aan beltegoed dat je gekocht hebt verdubbeld.

€10 Lyca beltegoed kopen = €20 Lyca beltegoed ontvangen
€20 Lyca beltegoed kopen = €40 Lyca beltegoed ontvangen

Op het moment dat Lycamobile deze actie beëindigt, vermelden wij dit zo spoedig mogelijk op Beltegoedopwaarderen.nl. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties van Lycamobile.

Lyca beltegoed

Ruim 6 miljoen mensen bellen en SMS-en met Lyca beltegoed. Lyca heeft super scherpe tarieven maar richt zich voornamelijk op het aanbieden van de beste internationale beltarieven. Heb jij familie of vrienden in het buitenland? Dan is Lyca zeker een aanrader. In 2006 is Lycamobile gelanceerd in Nederland. Sindsdien is Lyca enorm hard gegroeid. Lyca is naast Nederland ook actief in vele andere Europese landen. Met Lycamobile ben je in ieder geval zeker van de beste internationale bel en SMS tarieven.


Lyca opwaarderen

Lyca beltegoed kopen is zeer eenvoudig en kan tegenwoordig online. Lyca opwaarderen:

Toets *101*BELTEGOED CODE#, en vervolgens op verzend
Bel 1244 (of 92#) en volg de gesproken instructies.

Lyca beltegoed kopen in het buitenland of vanaf een andere telefoon Lyca opwaarderen? Bel dan met Lyca +31684001244 en volg je de gesproken instructies. Lyca opwaarderen kan natuurlijk overal ter wereld via Beltegoedopwaarderen.nl.

Lyca beltegoed geldigheidsduur

Online Lyca beltegoed kopen is erg simpel en het tegoed is 90 dagen geldig. Wanneer je langer dan 6 maanden geen gebruik maakt van je Lyca beltegoed wordt je beltegoed bevroren. Je hebt dan vervolgens 3 maanden de tijd om je beltegoed op te waarderen. Zodra je jouw Lyca beltegoed hebt opgewaardeerd wordt je volledige beltegoed weer vrijgegeven. Indien je jouw Lyca beltegoed niet binnen 3 maanden opwaardeert zal je Lycamobile sim-kaart worden geblokkeerd. Je kan dan geen gebruik meer maken van je Lyca beltegoed en sim-kaart.

Lyca beltegoed opvragen

Lyca opwaarderen en je beltegoed controleren is heel simpel. Je kunt ieder moment van de dag je Lyca beltegoed opvragen. Om je Lycamobile beltegoed op te vragen kun je onderstaande stappen volgen:

Toets *101# (of 94#) in en druk op verzenden. Je actuele Lycamobile beltegoed wordt getoond.
Bel 1244 (of 95#) en volg de instructies om te horen hoeveel Lyca beltegoed je nog hebt.

Je kunt je Lyca beltegoed ook vanuit het buitenland of vanaf een andere telefoon controleren. Hiervoor bel je naar de Lycamobile beltegoedlijn +31684001244. Volg alle instructies om te horen hoeveel beltegoed je nog hebt en tot wanneer je Lyca beltegoed geldig is.

Holland Bundel van Lycamobile

Koop hierboven een Lyca Holland Bundel beltegoed code en profiteer vanaf nu ook via Beltegoedopwaarderen.nl van voordelig bellen en sms'en binnen Nederland. Meer informatie over de Lycamobile Holland Bundel is te vinden op de website van Lyca. Het activeren van de Lyca Holland Bundel kan eenvoudig door te bellen naar 1244 en de stappen in het keuzemenu te doorlopen. Je kunt ten alle tijden jouw Holland Bundel tegoed checken door *136# in te toetsen en op verzenden te drukken. Bij de Lyca Holland Bundel is er sprake van automatische verlenging. Het opzeggen van de Lyca Holland Bundel doe je door naar de klantenservice te bellen op het nummer 1200 één dag voordat de bundel verloopt.

Alles-in-1 Bundel van Lyca

Bij de Lyca Alles-in-1 Bundel krijg je 1000 minuten voor nationale of internationale bestemmingen. Ook kun je onbeperkt gratis bellen en sms'en van Lycamobile naar Lycamobile telefoon in Nederland. Ook krijg je 1000 mb aan mobiel internet tegoed, waarmee je dus kunt internetten met je Lyca prepaid telefoon. Voor een volledig overzicht van alle voorwaarden die betrekking hebben op de Lycamobile Alles-in-1 Bundel kun je de website van Lycamobile raadplegen. De looptijd van de bundel is 30 dagen.

Lycamobile Data Bundel

Een databundel van Lycamobile van 500 mb bestel je eenvoudig online op Beltegoedopwaarderen.nl. De Mini Surf Data Bundel van Lycamobile is 30 dagen geldig en is alleen in Nederland te gebruiken. Bij de Mini Surf Data Bundel krijg je 500 mb aan tegoed. Je activeert je Lyca Bundel op de gebruikelijke wijze. Het resterende internettegoed check je door *136# in te toetsen en op verzenden te drukken.