Lyca opwaarderen

Prepaid providers

Prepaid creditcard

Betaalmethoden
NL BE

Lyca opwaarderen:

Lycamobile Lycamobile 10 Euro Prepaid €10 = €20 € 10,00
Lycamobile Lycamobile 20 Euro Prepaid €20 = €40 € 20,00
Lyca Holland Bundel Lyca Holland Bundel Prepaid €19,90 € 19,90
Mini Surf Data Bundel Lycamobile Mini Surf Data Bundel 150 MB € 5,00
Lycamobile LycaMobile Simkaart + 15 Euro Simkaart + €15 € 9,95

Lyca actie op Beltegoedopwaarderen.nl

Profiteer bij Beltegoedopwaarderen.nl van de €10 = €20 en €20 = €40 actie van Lycamobile. Het werkt als volgt: Koop vandaag nog je Lyca beltegoed. Na de opwaardering wordt het bedrag aan beltegoed dat je gekocht hebt verdubbeld.

€10 Lyca beltegoed kopen = €20 Lyca beltegoed ontvangen
€20 Lyca beltegoed kopen = €40 Lyca beltegoed ontvangen

Op het moment dat Lycamobile deze actie beëindigt, vermelden wij dit zo spoedig mogelijk op Beltegoedopwaarderen.nl. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties van Lycamobile.

Lyca beltegoed

Ruim 6 miljoen mensen bellen en SMS-en met Lycamobile. Lycamobile heeft super scherpe tarieven maar richt zich voornamelijk op het aanbieden van de beste internationale beltarieven. Heb jij familie of vrienden in het buitenland? Dan is Lycamobile zeker een aanrader. In 2006 is Lycamobile gelanceerd in Nederland. Sindsdien is Lycamobile enorm hard gegroeid. Lycamobile is naast Nederland ook actief in vele andere Europese landen. Met Lycamobile ben je in ieder geval zeker van de beste internationale bel en SMS tarieven.

Lyca Beltegoed Opwaarderen


Beltegoed opwaarderen van Lycamobile is zeer eenvoudig. Lyca opwaarderen:

Toets *101*BELTEGOED CODE#, en vervolgens op verzend
Bel 1244 (of 92#) en volg de gesproken instructies.

Om Lycamobile beltegoed in het buitenland of vanaf een andere telefoon op te waarderen bel je met Lycamobile +31684001244 en volg je de gesproken instructies. Lyca beltegoed opwaarderen kan natuurlijk overal ter wereld via Beltegoedopwaarderen.nl.

Geldigheid Lyca Beltegoed


Wanneer je langer dan 6 maanden geen gebruik maakt van je Lyca beltegoed wordt je Lycamobile beltegoed bevroren. Je hebt dan vervolgens 3 maanden de tijd om je beltegoed op te waarderen. Zodra je jouw Lyca beltegoed hebt opgewaardeerd wordt je volledige beltegoed weer vrijgegeven. Indien je jouw Lycamobile beltegoed niet binnen 3 maanden opwaardeert zal je Lycamobile sim-kaart worden geblokkeerd. Je kan dan geen gebruik meer maken van je Lycamobile beltegoed en sim-kaart.

Lyca Beltegoed opvragen


Je kunt ieder moment van de dag je Lyca beltegoed opvragen. Om je Lycamobile beltegoed op te vragen kun je onderstaande stappen volgen:

Toets *101# (of 94#) in en druk op verzenden. Je actuele Lycamobile beltegoed wordt getoond.
Bel 1244 (of 95#) en volg de instructies om te horen hoeveel Lycamobile beltegoed je nog hebt.

Je kunt je Lycamobile beltegoed ook vanuit het buitenland of vanaf een andere telefoon controleren. Hiervoor bel je naar de Lycamobile beltegoedlijn +31684001244. Volg alle instructies om te horen hoeveel Lycamobile beltegoed je nog hebt en tot wanneer je Lycamobile beltegoed geldig is.

Holland Bundel van Lycamobile


Koop hierboven een Lyca Holland Bundel beltegoed code en profiteer vanaf nu ook via Beltegoedopwaarderen.nl van voordelig bellen en sms'en binnen Nederland. Meer informatie over de Lycamobile Holland Bundel is te vinden op de website van Lyca. Het activeren van de Lycamobile Holland Bundel kan eenvoudig door te bellen naar 1244 en de stappen in het keuzemenu te doorlopen. Je kunt ten alle tijden jouw Holland Bundel tegoed checken door *136# in te toetsen en op verzenden te drukken. Bij de Lyca Holland Bundel is er sprake van automatische verlenging. Het opzeggen van de Lyca Holland Bundel doe je door naar de klantenservice te bellen op het nummer 1200 één dag voordat de bundel verloopt.

Lycamobile Data Bundel


Een databundel van Lycamobile van 150 mb bestel je eenvoudig online op Beltegoedopwaarderen.nl. De Mini Surf Data Bundel van Lycamobile is 30 dagen geldig en is alleen in Nederland te gebruiken. Bij de Mini Surf Data Bundel krijg je 150 mb aan tegoed. Je activeert je Lycamobile Bundel op de gebruikelijke wijze. Het resterende internettegoed check je door *136# in te toetsen en op verzenden te drukken.