Lebara opwaarderen

Lebara opwaarderen:

LebaraMobile 5 Euro Beltegoed €5 = €10 € 5,50
LebaraMobile 10 Euro Beltegoed €10 € 10,00
LebaraMobile 20 Euro Beltegoed €20 = €40 € 20,00
LebaraMobile 30 Euro Beltegoed €30 = €60 € 30,00
LebaraMobile 40 Euro Beltegoed €40 = €80 € 40,00

Lebara bundels en SIM-kaart

Lebara One 10 Euro Prepaid €10
Lebara One 10 Euro Met Lebara One beltegoed profiteer je direct van speciale tarieven voor bellen en SMS'en in Nederland en naar het buitenland.
€ 10,00
Lebara Online 1 GB 1 GB
Lebara Online 1 GB Lebara Online 1 GB beltegoed opwaarderen? Koop je Lebara Online 1 GB nu online.
€ 10,00
Lebara Blackberry 1 GB 1 GB
Lebara Blackberry 1 GB Lebara Blackberry 1 GB beltegoed opwaarderen? Koop je Lebara 1 GB Blackberry nu online.
€ 12,50
Lebara Data 4G (1GB) Lebara Data 4G (1GB)
Lebara Data 4G (1GB) Met Lebara Data 4G (1GB) ontvang je 1 gigabyte aan Lebara data tegoed voor het 4G netwerk! De Lebara Data bundel is 30 dagen geldig.
€ 15,00
Lebara Unlimited 30 Euro Prepaid €30
Lebara Unlimited 30 Euro 1GB Mobiel internet, 1.000 (internationale) minuten en onbeperkt bellen en gratis SMS'en naar Lebara nummers. De bundel is 30 dagen geldig.
€ 30,00
Lebara actie op Beltegoedopwaarderen.nl Lebara €5 opwaarderen = €10 Lebara ontvangen
Lebara €10 opwaarderen = €25 Lebara ontvangen
Lebara €20 opwaarderen = €50 Lebara ontvangen
Lebara €30 opwaarderen = €75 Lebara ontvangen
Lebara €40 opwaarderen = €100 Lebara ontvangen


Er is een nieuwe actie bij Lebara. Wanneer je vanaf €10 opwaardeert ontvang je - bovenop de verdubbeling - nog eens tijdelijk extra beltegoed. Wil je hiervan profiteren? Sms dan eenmalig EXTRA naar 8800 om je aan te melden.

Deze actie van Lebara loopt tot en met 1 juli.

Lebara beltegoed

Lebara beltegoed opwaarderen kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. Lebara is een van de grootste aanbieders van prepaid diensten op de multiculturele markt. Met Lebara bel en SMS je voordelig naar vrijwel alle landen in de wereld. Lebara richt zich dan ook met name op voordelig internationaal bellen. Lebara is actief in 9 landen. Met Lebara kun je naast voordelig internationaal bellen naar vaste en mobiele nummers ook zeer voordelig internationaal SMS-en. Uiteraard kun je met Lebara ook gewoon bellen in Nederland. Lebara opwaarderen kan gemakkelijk en snel bij Beltegoedopwaarderen.nl.

Lebara opwaarderen

Lebara opwaarderen of Blackberry data of Internet tegoed kopen kan heel gemakkelijk bij Beltegoedopwaarderen.nl. Kies het gewenste bedrag en doorloop het bestelproces. Na betaling ontvang je een code en kun je gemakkelijk en snel Lebara online opwaarderen. Lebara opwaarderen werkt als volgt:

Bel 1244 en volg de instructies welke worden gegeven aan de telefoon. Een andere manier om te waarderen is door *101* op je telefoon in te toetsen gevolgd door de opwaardeercode en een #. Vervolgens druk je op de bel toets om je Lebara beltegoed wordt automatisch opgewaardeerd.

Lebara beltegoed geldigheidsduur

Lebara online opwaarderen is heel eenvoudig. Het beltegoed van Lebara Mobile is 12 maanden geldig. Zorg er dus voor dat je jouw Lebara beltegoed binnen 12 maanden verbruikt om te voorkomen dat je beltegoed komt te vervallen. Het tegoed van Lebara Blackberry 1 GB en Lebara Internet (Online 1 GB) is tot 30 dagen na activatie geldig.

Lebara beltegoed opvragen

Lebara beltegoed opwaarderen en je saldo opvragen is simpel. Om het saldo van je huidige tegoed op te vragen, volg je onderstaande instructies:

Bel 1244 en volg alle instructies. Je hoort vervolgens hoeveel tegoed je nog over hebt en tot wanneer je het houdbaar is. Of toets *100# in op je mobiele telefoon en druk op de bel toets. Vervolgens verschijnt je saldo in het beeldscherm van je telefoon. Heb je (bijna) geen tegoed meer? Je kunt eenvoudig en snel opnieuw je Lebara opwaarderen.

Online Lebara beltegoed opwaarderen

Het online opwaarderen van Lebara beltegoed kan heel eenvoudig bij Beltegoedopwaarderen.nl. Plaats je bestelling en reken af met bijvoorbeeld Paypal of één van de andere betaalmethoden.

Meer info? www.lebara-mobile.nl