Lebara opwaarderen

Lebara opwaarderen:

LebaraMobile 5 Euro Beltegoed €5 = €10 € 5,50
LebaraMobile 10 Euro Beltegoed €10 = €20 € 10,00
LebaraMobile 20 Euro Beltegoed €20 = €40 € 20,00

Lebara bundels en SIM-kaart

Lebara One 10 Euro Prepaid €10
Lebara One 10 Euro Met Lebara One beltegoed profiteer je direct van speciale tarieven voor bellen en SMS'en in Nederland en naar het buitenland.
€ 10,00
Lebara Online 1 GB 1 GB
Lebara Online 1 GB Lebara Online 1 GB beltegoed opwaarderen? Koop je Lebara Online 1 GB nu online.
€ 10,00
Lebara Blackberry 1 GB 1 GB
Lebara Blackberry 1 GB Lebara Blackberry 1 GB beltegoed opwaarderen? Koop je Lebara 1 GB Blackberry nu online.
€ 12,50
Lebara Unlimited 30 Euro Prepaid €30
Lebara Unlimited 30 Euro 1GB Mobiel internet, 1.000 (internationale) minuten en onbeperkt bellen en gratis SMS'en naar Lebara nummers. De bundel is 30 dagen geldig.
€ 30,00
LebaraMobile Simkaart + 15 Euro Simkaart + €15
LebaraMobile Simkaart + 15 Euro Voor 16:00 besteld is morgen in huis! Je betaalt geen verzendkosten. Bij deze simkaart gelden de voorwaarden van Lebara.
€ 9,95
Smartphone Online Simkaart Simkaart + €15
Smartphone Online Simkaart Lebara Smartphone Online SIM-kaart inclusief 15 euro beltegoed.
€ 10,95
Lebara actie op Beltegoedopwaarderen.nl Tijdelijke Lebara aanbieding: nu nog meer extra beltegoed!
Beltegoed €5 opwaarderen = €10 beltegoed van Lebara ontvangen
Beltegoed €10 opwaarderen = geen €20 maar €25 beltegoed van Lebara ontvangen
Beltegoed €20 opwaarderen = geen €40 maar €50 beltegoed van Lebara ontvangen


De einddatum van de actie met extra Lebara beltegoed is op dit moment nog niet bekend. Wanneer Lebara een actie wijzigt, vermelden wij dit hier zodra wij op de hoogte zijn gesteld door Lebara Mobile. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties van Lebara en niet bij andere producten van Lebara.

Hoe krijg ik extra Lebara beltegoed?
1. Meld je aan en SMS EXTRA naar 8800.
2. Bestel Lebara beltegoed van 10 of 20 euro.
3. Krijg direct je extra tegoed!

Lebara beltegoed

Lebara beltegoed opwaarderen kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. Lebara is een van de grootste aanbieders van prepaid diensten op de multiculturele markt. Met Lebara bel en SMS je voordelig naar vrijwel alle landen in de wereld. Lebara richt zich dan ook met name op voordelig internationaal bellen. Lebara is actief in 9 landen. Met Lebara kun je naast voordelig internationaal bellen naar vaste en mobiele nummers ook zeer voordelig internationaal SMS-en. Uiteraard kun je met Lebara ook gewoon bellen in Nederland. Lebara opwaarderen kan gemakkelijk en snel bij Beltegoedopwaarderen.nl.

Lebara opwaarderen

Lebara opwaarderen of Blackberry data of Internet tegoed kopen kan heel gemakkelijk bij Beltegoedopwaarderen.nl. Kies het gewenste bedrag en doorloop het bestelproces. Na betaling ontvang je een code en kun je gemakkelijk en snel Lebara online opwaarderen. Lebara opwaarderen werkt als volgt:

Bel 1244 en volg de instructies welke worden gegeven aan de telefoon. Een andere manier om te waarderen is door *101* op je telefoon in te toetsen gevolgd door de opwaardeercode en een #. Vervolgens druk je op de bel toets om je Lebara beltegoed wordt automatisch opgewaardeerd.

Lebara beltegoed geldigheidsduur

Lebara online opwaarderen is heel eenvoudig. Het beltegoed van Lebara Mobile is 12 maanden geldig. Zorg er dus voor dat je jouw Lebara beltegoed binnen 12 maanden verbruikt om te voorkomen dat je beltegoed komt te vervallen. Het tegoed van Lebara Blackberry 1 GB en Lebara Internet (Online 1 GB) is tot 30 dagen na activatie geldig.

Lebara beltegoed opvragen

Lebara beltegoed opwaarderen en je saldo opvragen is simpel. Om het saldo van je huidige tegoed op te vragen, volg je onderstaande instructies:

Bel 1244 en volg alle instructies. Je hoort vervolgens hoeveel tegoed je nog over hebt en tot wanneer je het houdbaar is. Of toets *100# in op je mobiele telefoon en druk op de bel toets. Vervolgens verschijnt je saldo in het beeldscherm van je telefoon. Heb je (bijna) geen tegoed meer? Je kunt eenvoudig en snel opnieuw je Lebara opwaarderen.

Online Lebara beltegoed opwaarderen

Het online opwaarderen van Lebara beltegoed kan heel eenvoudig bij Beltegoedopwaarderen.nl. Plaats je bestelling en reken af met bijvoorbeeld Paypal of één van de andere betaalmethoden.

Meer info? www.lebara-mobile.nl