Lebara opwaarderen

Lebara opwaarderen:

Lebara LebaraMobile 10 Euro Prepaid €10 = €20 € 10,00
Lebara LebaraMobile 20 Euro Prepaid €20 = €40 € 20,00
Lebara Online Lebara Online 1 GB 1 GB € 10,00
Lebara One Lebara One 10 Euro Prepaid €10 € 10,00
Lebara Blackberry Lebara Blackberry 1 GB 1 GB € 12,50
Lebara Unlimited Lebara Unlimited 30 Euro Prepaid €30 € 30,00
Lebara LebaraMobile Simkaart + 15 Euro Simkaart + €15 € 9,95
Smartphone Online Smartphone Online Simkaart Simkaart + €15 € 10,95

Lebara actie op Beltegoedopwaarderen.nl

Lebara prepaid met €10 opwaarderen = €20 Lebara prepaid beltegoed ontvangen
Lebara prepaid met €20 opwaarderen = €40 Lebara prepaid beltegoed ontvangen


De einddatum van de actie met verdubbeling van het beltegoed is op dit moment nog niet bekend. Wanneer Lebara een actie wijzigt, vermelden wij dit hier zodra wij op de hoogte zijn gesteld door Lebara Mobile. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties van Lebara.

Lebara beltegoed

Lebara is een van de grootste aanbieders van prepaid diensten op de multiculturele markt. Met Lebara beltegoed bel en SMS je voordelig naar vrijwel alle landen in de wereld. Lebara richt zich dan ook met name op voordelig internationaal bellen. Lebara is actief in 9 landen. Met Lebara kun je naast voordelig internationaal bellen naar vaste en mobiele nummers ook zeer voordelig internationaal SMS-en. Uiteraard kun je met Lebara beltegoed ook gewoon bellen in Nederland.

Lebara opwaarderen

Lebara opwaarderen of Blackberry data of Internet tegoed kopen kan heel gemakkelijk bij Beltegoedopwaarderen.nl. Kies het gewenste bedrag en doorloop het bestelproces. Na betaling ontvang je een code en kun je gemakkelijk en snel Lebara online opwaarderen. Lebara opwaarderen werkt als volgt:

Bel 1244 en volg de instructies welke worden gegeven aan de telefoon.

Een andere manier om te waarderen is door *101* op je telefoon in te toetsen gevolgd door de opwaardeercode en een #. Vervolgens druk je op de bel toets en je Lebara beltegoed wordt automatisch opgewaardeerd.

Lebara beltegoed geldigheidsduur

Lebara online opwaarderen is heel eenvoudig. Het beltegoed van Lebara Mobile is 12 maanden geldig. Zorg er dus voor dat je jouw Lebara beltegoed binnen 12 maanden verbruikt om te voorkomen dat je beltegoed komt te vervallen. Het tegoed van Lebara Blackberry 1 GB en Lebara Internet (Online 1 GB) is tot 30 dagen na activatie geldig.

Lebara beltegoed opvragen

Lebara opwaarderen en je beltegoed opvragen is simpel. Om het saldo van je Lebara beltegoed op te vragen, volg je onderstaande instructies:

Bel 1244 en volg alle instructies. Je hoort vervolgens hoeveel Lebara beltegoed je nog over hebt en tot wanneer je Lebara beltegoed houdbaar is. Of toets *100# in op je mobiele telefoon en druk op de bel toets. Vervolgens verschijnt je saldo in het beeldscherm van je telefoon.

Informatie Lebara Unlimited

Vanaf nu kun je ook je Lebara Unlimited beltegoed opwaarderen bij Beltegoedopwaarderen.nl. Met Lebara Unlimited kun je gedurende 30 dagen onbeperkt bellen en sms’en naar Lebara telefoonnummers binnen Nederland. Ook heb je een tegoed van 500 belminuten, waardoor je kunt bellen binnen Nederland en naar een aantal andere landen wereldwijd, waaronder, Polen, Roemenië, China, Hongarije, India, Letland, Spanje, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Litouwen. Bovendien krijg je een tegoed van 1000 MB aan mobiel internet. Het is niet nodig om een aparte Lebara Unlimited SIM-kaart aan te schaffen, want het werkt op iedere Lebara SIM-kaart. Meer informatie over de voorwaarden en tarieven is te lezen op de website van Lebara. Is je Lebara Unlimited periode afgelopen? Dan ontvang je een SMS-bericht.

Lebara One informatie:

Voor een laag tarief bellen en SMS’en in Nederland én naar het buitenland doe je met Lebara One. Bellen binnen Nederland naar vaste lijnen kost 1 cent per minuut (starttarief 9 cent per gesprek; bellen naar vaste lijnen in 44 andere landen kost 1 cent per minuut (starttarief 9 cent per gesprek). Bellen naar mobiele nummers in Nederland kost 9 cent per minuut (starttarief 9 cent per gesprek) en mobiel internet kost 9 cent per MB. Na iedere €10 opwaardering van Lebara One kun je 7 dagen gratis bellen en sms’en van Lebara naar andere Nederlandse Lebara nummers binnen Nederland.
Belangrijk: opwaarderingen voor Lebara One worden niet verdubbeld. Voor een volledig tarievenoverzicht ga je naar de Lebara website. Tarieven kunnen veranderen. Voor een up-to-date overzicht van de tarieven zie Lebara

Lebara Mobile Blackberry informatie:

Voor slechts €12,50 heb je tot 30 dagen toegang tot Blackberry diensten en kun je tot 1000 MB (1 GB) aan data gebruiken. Verbruik je meer? Dan betaal je slechts €0,15 per MB extra.

Lebara Mobile Internet (online 1 GB) informatie:

Gebruik je ook internet op je mobiele prepaid telefoon? Waardeer je Lebara prepaid simkaart dan op met Lebara Mobile Internet (online 1 GB) en je kunt tot 30 dagen voordelig gebruik maken van mobiel internet op je mobiele telefoon! Voor €10,- waardeer je de prepaid simkaart op met 200MB data voor mobiel internet. Deze 1000 MB is 30 dagen geldig na activatie.

Meer info? www.lebara-mobile.nl