Final Fantasy XIV opwaarderen

Final Fantasy XIV Game Time Card kopen

FF XIV 14 Timecard 60 Dagen 60 Dagen
€ 19,99
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad. Meer info

Final Fantasy XIV Game Time Card

Ben jij een Final Fantasy speler en wil je langer toegang tot de game? Bij Beltegoedopwaarderen.nl koop je snel jouw Final Fantasy XIV Game Time Card geschikt voor de PC, PS3 en PS4. Met deze Final Fantasy Game Card, alleen geldig voor Europese accounts, krijg je 60 dagen toegang tot de game. In Final Fantasy XIV: A Realm Reborn speel je met duizenden anderen in de wereld van Eorzea. Koop nu jouw Final Fantasy card door op deze pagina het product te selecteren. Vul daarna je e-mailadres in en selecteer je gewenste betaalmethode, bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Na een succesvolle betaling ontvang je direct jouw Final Fantasy code op het opgegeven e-mail adres. Om Final Fantasy te spelen heb je een Standard abonnement nodig. Als de 60 dagen speeltijd zijn verlopen heb je dus een nieuwe Game Time Card nodig om verder te kunnen spelen.

Altijd wat te doen in Final Fantasy

Final Fantasy is al jaren een populaire RPG game die in Final Fantasy XIV: A Realm Reborn in een nieuw jasje is gestoken. De graphics zijn prachtig gedetailleerd, het woestijnachtige Ul'dah, de bosrijke stad Gridania en de havenstad Limsa Lomins zijn daar voorbeelden van. Er is altijd wat te doen in deze versie van Final Fantasy: ga op een quest, craft je eigen wapens of unlock geavanceerde jobs voor jouw personage. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog de strijd aangaan met allerlei monsters. Kortom, er is voor iedere type speler wat wils.

Waar kun je de Final Fantasy XIV Game Time Card inleveren?

Deze kaart kun je online inleveren via je Square Enix Account. Om de Final Fantasy Card in te wisselen ga je naar de website sqex.to/FFXIVRedeemCodeNA. Heb je nog geen Square Enix account? Maak deze dan eerst aan. Als je al een account hebt log je in en klik je daarna op 'Proceed to Payment'. Let wel op als je meerdere accounts hebt. In dit geval selecteer je eerst het account waarop je de game time wilt toevoegen alvorens op 'Proceed to Payment' te klikken. Om een ander account te selecteren ga je bovenin naar 'Select Service Account'. Klik daarna op 'Add Game Time Card' en vul de code in. Na het bevestigen van de code zijn de 60 dagen toegang geactiveerd.

Hoe lang is de Final Fantasy XIV Game Time Card geldig

Deze kaart is onbeperkt geldig. Je hoeft de game time dus pas aan je account toe te voegen zodra je huidige game time echt op is. Vanaf dat moment heb je weer 60 dagen extra. Zo'n kaart is dus altijd goed om achter de hand te hebben als je tijd in Eorzea voorbij is, maar je nog veel meer wilt doen!