EVE Online opwaarderen

EVE Card

Eve Plex 1 Plex 1 (30 dagen)
€ 16,99
Meer info
Eve Plex 2 Plex 2 (60 dagen)
€ 27,99
Meer info

EVE Card kopen

Speel jij EVE Online en bestuur jij jouw ruimteschip 21.000 jaar in de toekomst? De aarde is bijna door alle grondstoffen heen en het is aan jou de taak om te overleven. Het spel is de ultieme buitenaardse overlevingsstrijd en kun je zo lang spelen als je wilt met een EVE Card. Deze koop je heel gemakkelijk via iDEAL of Paypal bij Beltegoedopwaarderen.nl. Je ontvangt de EVE Card code direct in je inbox, zo kun je snel weer verder met de game.

Koop extra speeltijd met EVE Online Plex

Kies een small ruimteschip, een Destroyer, een medium ruimteschip of een Battlecruiser om een weg door de Melkweg te banen. Plunder, verover en bestrijd de ruim 500.000 tegenspelers in het spel of vorm allianties en ruil items met elkaar. Alles is mogelijke in EVE Online. Om de game te spelen moet je gametime kopen. Dit doe je door middel van het inwisselen van EVE Online Plex die je verkrijgt door het aanschaffen van een EVE Card. Ideaal, want je kunt net zo vaak een Eve Card kopen als jij wilt. Bij Beltegoedopwaarderen.nl kun je een Gamecard voor 1 of 2 Plex kopen. Wanneer je 1 Plex inwisselt in het spel, kun je 30 dagen langer EVE spelen, of kies voor 60 dagen met Plex 2. Heb je genoeg gametime? Gebruik je Plex dan om characters aan te passen of te verplaatsen naar een ander account.

Wissel je EVE Card in

Je wisselt je EVE Card in bij Account Management via secure.eveonline.com en daarna activeer je de gametime in het spel zelf. In Account Management selecteer je het Game Time menu. Druk op ‘Activate Code’ en voer de Eve Card code in die je van Beltegoedopwaarderen.nl hebt verkregen. Hierna log je in bij Eve Online. Bij het character selectie scherm, klik je onderin op de Redeem items. Klik op het pijltje naar boven en selecteer jouw Eve Online Plex. Sleep je Plex naar een character om 30 dagen Eve gametime toe te voegen aan dat character. Wil je 60 dagen gametime toevoegen? Dan sleep je 2 keer Plex naar jouw gekozen character.

Geldigheidsduur EVE Plex

De Plex kaarten voor in Eve online zijn onbeperkt geldig. Het is dus helemaal aan jou wanneer je ze inlevert.