Delight Mobile opwaarderen

Delight opwaarderen:

Delight Mobile DelightMobile 10 euro Prepaid €10 € 10,00
Delight Mobile DelightMobile 20 euro Prepaid €20 € 20,00
Delight One Delight One Prepaid €10 € 10,00

Delight Mobile

Delight Mobile is een jonge en Britse telecomprovider. Sinds haar oprichting in 2011 is Delight Mobile ontzettend groot uitgebreid en een erg populaire provider geworden. Delight Mobile stunt met erg lage prepaid prijzen, en hoopt op die manier groter te worden.

Delight opwaarderen

Het is niet moeilijk om je Delight Mobile beltegoed op te waarderen. Ga naar www.beltegoedopwaarderen.nl/delightmobile en kies daar voor het bedrag waarmee je wilt opwaarderen. Nadat je betaalt hebt, krijg je een email en/of een sms met daar in een code. Om vervolgens op te waarderen, kun je op enkele manieren je code activeren.

1.) toets *191*10-cijferigecode# in op je telefoon in het hoofdscherm, en druk op 'bellen'. Nu wordt de aanvraag gedaan, en krijg je het tegoed bijgeschreven op je prepaidnummer.
2.) je kunt ook bellen naar 1244 en de instructies volgen. Zodra om de code gevraagd wordt, kun je die invoeren.
3.) wil je vanaf een andere telefoon je mobiele telefoon opwaarderen? Dat kan! Bel dan naar +31 659 000 218 en volg de instructies op. Op een gegeven moment kun je dan ook de code invoeren.

Delight Mobile beltegoed controleren

Je kunt altijd en overal je Delight Mobile tegoed even controleren. Dat doe je door *192# in te toetsen op je mobiele telefoon, en op 'bellen' te drukken. Je krijgt vervolgens een bericht met je huidige Delight Mobile tegoed.

Delight Mobile beltegoed geldigheidsduur

Het tegoed van Delight Mobile is onbeperkt houdbaar. Dit is wel onder de voorwaarde dat je minstens eens in de zes maanden gebruik maakt van het tegoed. Dus je zult minstens een keer in de zes maanden moeten bellen of smsen, dan blijft je tegoed helemaal geldig.

Delight One beltegoed

Je beltegoed opwaarderen met een Delight One beltegoed code zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van speciale tarieven voor bellen binnen Nederland en bellen naar het buitenland. Zo kun je vanaf 1 cent per minuut naar diverse bestemmingen in het buitenland bellen. Ook binnen Nederland bellen is voordelig met Delight One beltegoed. Op de website van Delight Mobile kun je de Delight One internationale tarieven die gelden voor het land waar jij naartoe wilt bellen zelf opzoeken.